Eladó lakás Budapest IV. kerület, Újpest 95 nm
Eladó lakás Budapest IV. kerület, Újpest 95 nm
Eladó lakás Budapest IV. kerület, Újpest 95 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 7936546
Referenciaszám: 360041004-1940
Frissítve: 16 napja

Budapest IV. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 107,9 millió Ft

107,9 millió Ft
1 135 789 Ft/m²
95 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 313 153 Ft
Második évtől
427 362 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ÚJ ÉPITÉSÚ TÁRSASHÁZI LAKÁSOK ÚJPEST KÖZPONTJÁBAN, Dupla komforttal, Dupla erkéllyel! Budapest IV. kerületében pár perc sétára a Városkapu metró megállótól a Panoráma lakópark mellett, csendes rendezett zöldövezetben 12 lakásos társasház épül. A lakás a társasház harmadik emeletén helyezkedik el, 95 nm es 1+3 szobás. Helyiségei: amerikai konyhás nappali, három hálószoba, kádas fürdőszoba, zuhanyzós fürdőszoba, GARDRÓB, külön mellékhelyiség, előszoba, gardróbozható közlekedő és egy 9,2 nm és egy 4,2nm erkély. A társasház a modern városi élethez igazodó építészeti stílust képviselve kínál magas minőséget, értékállóságot és kiváló befektetési lehetőséget. Az épület tudatos tervezés eredménye, ahol figyelembe vették a vevői igényeket, mint például a jó elosztás, élhető méretű lakások és a hozzájuk tartozó napos erkélyek. Lehetőség van gépjármű beálló vásárlására az épület zárt udvarán belül. Az épület fűtését és melegvíz ellátását hőszivattyú biztosítja padlófűtéssel. A lakások hűtését mennyezeti fancoil biztosítja a nappaliban, további kiállások előkészítésre kerülnek igény esetén felár ellenében további helyiségek is hűthetők. Az ingatlanok magas minőségű belső műszaki tartalommal rendelkeznek; prémium kategóriás hideg burkolatok, belső nyílászárók és szaniterek. Ezen felül minden lakás vételára tartalmazza az elektromos alumínium redőnyök és a riasztó előkészítésének a kiépítését is. Várható átadás: 2024 év vége. Várom megtisztelő hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Új építésű
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Major Krisztina Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 504 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Major Krisztina Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 504 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY