Eladó lakás Budapest IV. kerület, Istvántelek 106 nm
Eladó lakás Budapest IV. kerület, Istvántelek 106 nm
Eladó lakás Budapest IV. kerület, Istvántelek 106 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 6814674
Referenciaszám: 360081025-581
Feltöltve: 16 napja

Budapest IV. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 74,9 millió Ft

74,9 millió Ft
706 604 Ft/m²
106 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 217 379 Ft
Második évtől
296 658 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Újpest kertvárosi részén, Istvántelken, csendes, de frekventált helyen, egy hétlakásos társasházban található, 106 nm-es, 3 szobás, TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT, tehermentes, nagypolgári, tágas, világos, magasföldszinti téglalakás. A rendkívül jó beosztású, tágas, világos helyiségekből álló ingatlan teljes körű felújítása 2018-ban történt meg. A felújítás alkalmával sor került a víz- és villanyvezetékek valamint a csatornahálózat teljes cseréjére. A szobákban parketta található, a többi helyiségben hidegburkolat. Szobái különnyílóak, szúnyoghálóval és alumínium redőnyökkel ellátott 3 rétegű műanyag nyílászárókkal, és légkondicionálóval felszerelt. Belmagassága 3,6 méter, galériázható. Fűtése: gáz (cirkó), applikációról vezérelhető, zónánkénti fűtésszabályzó rendszerrel ellátott. SONOS, applikációról vezérelhető, vezeték nélküli hangrendszer lett kiépítve az ingatlan egész területén. A gépesített konyhabútor, valamint a beépített bútorok, a vételár részét képezik. A környék infrastruktúrája és a közlekedés kiváló, a vasútállomás 8 perc sétára található, ahonnan a Nyugati pályaudvar kevesebb, mint 15 perc alatt elérhető, a metró 10 percre, a közelben buszmegálló, iskolák, óvodák, gyógyszertár, orvosi rendelő és bevásárlási lehetőség (Stop-Shop) található. Ha az ingatlan vásárlásához CS.O.K.-ra vagy hitelre van szüksége, hiteltanácsadónk ingyenesen segít Önnek megtalálni a piacon található konstrukciók közül, a legoptimálisabb lehetőséget. Várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hegedűs Marianna Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 396 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hegedűs Marianna Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 396 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY