Eladó lakás Budapest III. kerület 73 nm
Eladó lakás Budapest III. kerület 73 nm
Eladó lakás Budapest III. kerület 73 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8049784
Referenciaszám: LK066796-4614065
Frissítve: ma

Budapest III. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 110 millió Ft

110 millió Ft
1 506 849 Ft/m²
73 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 319 248 Ft
Második évtől
435 680 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
3 szobás, igényesen felújított, fiatalos, családok számára is ideális erkélyes tégla lakás eladó Óbudán a Kolosy térnél LIFTES Társasházban. Frekventált, mégis nyugodt, csendes helyen keres 3 szobás, igényesen felújított, erkéllyel rendelkező lakást? Olyan ingatlant szeretne, ami jó elosztású, kényelmesen berendezhető és a mérete is megfelelő? Ez a 3 szobás, 73 m2-es, igényes és fiatalos otthon pontosan ilyen! KÖRNYEZET:- 3. kerület - Óbuda, Újlak- Tömegközlekedés: 9-es buszok, H5-ös Hév, fonódó villamosok 3 perc sétára vannak a lakástól- 200 méteren belül található Tesco Express, CBA, drogériák, gyógyszertár, posta, éttermek, kávézók, játszóterek, óvoda. ÉPÜLET- 1940-ben épült, jó állapotú 4 szintes, LIFTES, 12 lakásos Társasház- Kulturált, kedves lakóközösség, a Társasház pénzügyileg is rendezett- Gondozott belső kert. LAKÁS- 3. emeleti, 72 m2 lakótér, 1,5 m2 erkély- 6 éve teljes körűen felújított, a gáz cirkó fűtés is ekkor lett kiépítve- 3 külön nyíló, világos szoba- külön helyiségben lévő, ABLAKOS, ajtóval zárható gépiesített konyha egyedi, asztalos által készített fa konyhabútorral- a WC kézmosóval külön helyiségben- tágas, jól pakolható KAMRA- igényes olasz burkolatok, fa Monte Titano svédpadló- dupla fa nyílászárók, szigeteléssel ellátva- 2 szoba és a konyha a belső kertre néz, a madárcsicsergés egész évben garantált- Fűtést és a meleg vizet a lakás saját kazánja (a fűtés költsége a téli hónapokban átlag 15 ezer Ft/hó) biztosítja, a hideget pedig a klímák.- saját tulajdonú, zárható tároló is tartozik a lakáshoz- a lakás tehermentes, rugalmas határidővel birtokba vehető. PARKOLÁS- közterületen a parkolás kedvezményes (4 ezer Ft/év)- teremgarázs bérelhető a közelben. Ha kulturált lakókörnyezetben szeretné megtalálni igényes új otthonát, ezt az ingatlant feltétlenül nézze meg személyesen is!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1940
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karácsony Rózsa Etelka Szentendre Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 958 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karácsony Rózsa Etelka Szentendre Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 958 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY