Eladó lakás Budapest III. kerület 72 nm
Eladó lakás Budapest III. kerület 72 nm
Eladó lakás Budapest III. kerület 72 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7926890
Referenciaszám: 309183
Frissítve: 16 napja

Budapest III. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 89,9 millió Ft

89,9 millió Ft
1 248 611 Ft/m²
72 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 260 913 Ft
Második évtől
356 069 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó 3. Kerület Mátyáshegy részén, Folyondár utcában, pazar kilátással rendelkező 72 nm-es 2 szobás jó állapotú, 1. emeleti téglaépítésű tehermentes, erkélyes lakás. A társasház 1970-es években épült, 3 szintes, karbantartott állapotban van, a lépcsőház kulturált, kedves szomszédokkal lakott. Homlokzatát pár éve felújították, szigetelték. A lakás fűtéséről és melegvíz ellátásról gázcirkó gondoskodik. Szobái, közlekedő valódi fa parkettával, további helységei járólappal burkoltak. Nyílászárói műanyagból készültek. A lakás közös költsége 15.000.- forint/hó ami tartalmazza a lépcsőház takarítását, világítását, biztosítását, a szemét elszállítását és a közös képviseleti díjat, a felújítási alapot is. Minden mérőóra külön van, semmilyen közös óra nincs. A lakás riasztóval felszerelt. Elosztása a következő: Előszoba, konyha-étkező, kamra, wc, 2 szoba, fürdőszoba. A lakás rövid költözési határidővel birtokba vehető. Kiváló választás fiatal párok, családok, befektetők, ügyvédi irodák, könyvelők számára egyaránt. Előszobában lévő beépített gardróbszekrény és a további beépített bútorok a vételár részét képezik. A lakáshoz tartozik egy kb 2,5 nm-es földszinten elhelyezkedő tároló, ami szintén vételár részét képezi. Társasház előtt ingyenesen lehet parkolni. Továbbá a lakáshoz kötelezően megvásárlandó egy önálló helyrajzi számmal rendelkező 14 nm-es garázs, aminek vételára 10 Millió forint. Infrastruktúrája kiváló, Lukács fürdő, Irgalmasrendi kórház, Komjádi uszoda, Daubner cukrászda, busz, villamos járatok, minden kiszolgáló egység a közelben, iskola, óvoda, bölcsőde, könyvtár, orvosi ellátás, kikapcsolódási és bevásárlási lehetőségek. IRODÁNK INGYENES HITELÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
garázs
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodor Zsolt Fodor Ingatlanközvetítő Kft Az iroda összes hirdetése
+36 20 355 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodor Zsolt Fodor Ingatlanközvetítő Kft Az iroda összes hirdetése
+36 20 355 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY