Eladó lakás Budapest III. kerület, Testvérhegy 105 nm
Eladó lakás Budapest III. kerület, Testvérhegy 105 nm
Eladó lakás Budapest III. kerület, Testvérhegy 105 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7907096
Referenciaszám: H476344
Frissítve: 16 napja

Budapest III. kerület eladó téglalakás 5 szobás: 115,5 millió Ft

115,5 millió Ft
1 100 000 Ft/m²
105 m²
Alapterület
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 335 210 Ft
Második évtől
457 464 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ III. KERÜLETBEN, TESTVÉRHEGYEN, FSZT-I, KONYHA+ÉTKEZŐS, NAPPALIS, 3 HÁLÓS , 2 FÜRDŐSZOBÁS, NAGY TERASZOS, 105 nm-es TÉGLA LAKÁS, ÚJSZERŰ ÁLLAPOTBAN! Terasz: 50 nm Saját kertrész is vásárolható. Garázsok külön megvásárolhatók: 7 mft. Lokáció: Testvérhegyen, erdő melletti telken, 3 percre a Gobuda Mall-tól? Nyugodt, családi házas, biztonságos környezet, tiszta levegő. A lakás egy kétszintes ház első emeletén található. Az ingatlan egy nagy, 1524 nm-es telken fekszik. A kertet fák borítják, nyáron kellemes árnyékot biztosítanak. Az utcán ingyenes parkolási lehetőség is van. A közelben minden megtalálható: Tesco, Lidl, Burger King, pékségek, cukrászdák, bölcsőde, óvoda, iskolák (többek közt Waldorf, kéttannyelvű iskolák), orvosi rendelő, gyógyszertárak, konditermek, mozi, kórház, Gobuda Mall, Stop Shop, Praktiker, stb. Szuper közlekedés: Tömegközlekedés 300 m-re, buszok: 218, 160, 260, 820, 830, 840, éjszaki járatok: 918, 960. A teljes ház homlokzati hőszigetelése hamarosan megkezdődik, a vevőt nem terheli ennek költsége. A lakás tehermentes, külön víz-, villany- és gázórával rendelkezik. A lakást jelenleg bérlő lakja, ezért lehetőség szerint szombat (esetleg vasárnap) délutánonként tekinthető meg. Az ingatlan jelenleg osztatlan közös tulajdon használati megosztással (ügyvéd által ellenjegyzett), de mivel a teljes ingatlan egy család tulajdonában van, társasházzá lehet alakulni - ez a tulajdonos család igénye is az eladás után. A telken van egy ásott kút, így a locsolás, esetleges medencefeltöltés nem kerül pénzbe. Csak készpénzes érdeklődők megkeresését várjuk! Az ingatlan rendezett, de a lakás modernizálására és korszerűsítésére szükség van, viszont a felújítás után egy nagyon szép hangulatos otthona lesz az új tulajdonosnak remek környezetben. VIDEO MEGTEKINTHETŐ! Ez az ingatlan a "Hűség csomag" megbízási portfólióhoz tartozik.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2023
Terasz:
30 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Kóczy Miklós Otthon Centrum - XII. kerület - Kiss János Alt. utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Kóczy Miklós Otthon Centrum - XII. kerület - Kiss János Alt. utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY