Eladó lakás Budapest III. kerület, Óbuda 78 nm
Eladó lakás Budapest III. kerület, Óbuda 78 nm
Eladó lakás Budapest III. kerület, Óbuda 78 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8040288
Referenciaszám: 360021086-197
Frissítve: 17 napja

Budapest III. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 75,6 millió Ft

75,6 millió Ft
969 231 Ft/m²
78 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 219 410 Ft
Második évtől
299 431 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Óbuda központi részén egy 78 m2-es 2 szobás, felújított téglalakás A LAKÁS jellemzői: - a ház 5 szintes, a lakás a 3.emeleten helyezkedik el, lift van az épületben - a ház rendezett anyagi helyzetű - K-i fekvésű - dupla komfortos, fürdőben is és külön is van toalett - hűtő fűtő klíma - a vízellátás saját mérővel rendelkezik, felújított a vízvezeték rendszer - a villamos hálózat is, 3x16A-re bővítve - az ablakok és a franciaerkély a Lajos utca csendes részére néznek - kombi-cirkós fűtési rendszer - laminált parkett található a szobákban - fa, és műanyag thermoplan nyílászárók - biztonsági ajtó - a lakáshoz tartozik a pincében egy tároló - parkolás az utcán kényelmesen megoldható, évi 2.500.-Ft-ért illetve a közvetlen környéken teremgarázsban is vásárolható vagy bérelhető beálló! - a közeli Duna-parton ingyenes parkolási lehetőség is található - AZ INGATLAN ALKALMAS CSOK HITEL IGÉNYLÉSÉRE A LAKÁS környezete: - elhelyezkedés és közlekedés szempontjából is kiváló helyen húzódik, 3 perc sétára található a 9-es, 29-es 109-es, 111-es buszmegálló, villamosok, H5-ös hév szintén 5 perc séta távra található - a Flórián üzlet központ, Gobuda Mall, posta, gyógyszertárak, Szakorvosi rendelőintézet mind a közelben találhatóak - a környéken bölcsődék, óvodák, iskolák Méretét és elhelyezkedését tekintve is tökéletes kisgyermekes családoknak. Amennyiben felkeltette érdeklődését, várom megtisztelő hívását a hét bármely napján, hitelügyintéző kollégám ingyenes segítséget nyújt!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
erkély
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pataky Rita Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 351 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pataky Rita Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 351 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY