Eladó lakás Budapest III. kerület, Csillaghegy 176 nm
Eladó lakás Budapest III. kerület, Csillaghegy 176 nm
Eladó lakás Budapest III. kerület, Csillaghegy 176 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8026823
Referenciaszám: 47371-4606254
Frissítve: 1 napja

Budapest III. kerület eladó téglalakás 4+2 fél szobás: 139 millió Ft

139 millió Ft
789 773 Ft/m²
176 m²
Alapterület
4+2 fél szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 403 413 Ft
Második évtől
550 541 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagycsaládosoknak, összeköltözőknek ideális otthon, Óbudán, Csillaghegyen! Csillaghegyen a Duna felöli oldalon, 4 + 2 félszobás, 176 m2-es kétlakásos házrész eladó. A ház a 80-as évek közepén, téglából épült, duplakomfortos, jó állapotú, klímás. Zárt lépcsőházból lehet bemenni mindkét lakásba. Az egyik lakás kétszintes, melynek elrendezése: az alsó szinten található egy amerikai konyha+nappali nagy erkéllyel, a tetőtérben 3 szoba és két fürdőszoba kapott helyet. Hasznos alapterülete 110 m2. A másik lakás elrendezése, 2 szoba, konyha, étkező, fürdőszoba, mellékhelyiség, közlekedő és erkély. Alapterülete 66 m2. A lakáshoz 360 m2 kert tartozik. A két lakás együttes irányára: 139 M Ft. Jöjjön el, nézze meg és tegyen ajánlatot! Földszinten szintén két külön bejáratú lakás található. Mindegyik 2 szobával, konyhával fürdőszobával, wc-vel rendelkezik. Jelen állapotában azonban egy légtérben van a két lakás, mert irodaként funkcionál, de az eredeti állapot visszaállítható. Így az alapterület 410 m2. A telek mérete 714 m2. Pinceszinten garázs beálló és tároló kapott helyet. Az ingatlan egyben is eladó! Minden lakrész külön mérőórákkal és kazánokkal vannak ellátva. A ház közlekedés szempontjából könnyedén megközelíthető, buszmegálló 100 m-en belül, Bogdáni út is közel van, a Flórián térre is könnyedén eljutunk. Kikapcsolódásra a Római part, Római fürdő pár perc sétatávolságra. Irodánk teljes körű szakmai tanácsadással, ingyenes hitelügyintézéssel, profi ügyvédi háttérrel rendelkezik. Kérdése van? Szeretné megnézni az ingatlant? Keressen bátran, a megadott elérhetőségeken akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
E
duplakomfortos
jó közlekedésű
csendes
gardrób
klíma
kandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Irmainé Zsuzsanna Komplex Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 941 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Irmainé Zsuzsanna Komplex Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 941 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY