Eladó lakás Budapest III. kerület, Csillaghegy 74 nm
Eladó lakás Budapest III. kerület, Csillaghegy 74 nm
Eladó lakás Budapest III. kerület, Csillaghegy 74 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7678511
Referenciaszám: H462186
Feltöltve: 1 éve

Budapest III. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 89,9 millió Ft

89,9 millió Ft
1 214 865 Ft/m²
74 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 260 913 Ft
Második évtől
356 069 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Élvezze a modern kényelmet és a nyugodt kertvárosi életet Csillaghegyen! Szeretném bemutatni Önnek ezt a gyönyörű és modern lakást a III. kerületben, a Csillaghegy régióban. A kertvárosi részen található, egy csendes és nyugodt környezetben. Ez az ingatlan egy tökéletes választás mindazok számára, akik egy modern és stílusos otthont keresnek, egy nagy udvarral, tárolóval és dupla beállási lehetőséggel rendelkező garázzsal. Az ingatlan a második emeleten található és délkeleti tájolású. A lakás területe 74 négyzetméter, és két szobából, világos amerikai konyha-nappali-étkezőből, egy fürdőszobából és egy hálószobából áll. A lakás nagyon modern és stílusos, és számos extrának köszönhetően egy igazi kényelmes otthon lesz. Az ingatlan teljesen felújított, és a második, illetve harmadik emelet 2003-ban történő utólagos ráépítésének köszönhetően egy modern és korszerű lakást kínál. Az elektromos redőnyök és az elektromos kapu-garázsajtó csak néhány a lakás komfortos tényezője közül. Az ingatlan dupla beállási lehetőségre alkalmas garázzsal és tárolóval is rendelkezik, melyekkel bőven elegendő helyet biztosíthatunk autónk, kerékpárunk és egyéb tárgyaink számára. Ideális mindenki számára, aki szereti a nyugalmat és a zöld, csendes környezetet. Manapság egyre többen élvezik az otthonról végezhető munka előnyét, így az irodai környezet megteremtéséhez, akár a garázs átalakítása is egy lehetőség. Cég a tulajdonos és jelen esetünkben céggel együtt is megvásárolható az ingatlan, a kötelezően megvásárolandó garázzsal+tárolóval együttesen (45m2), amelyek vételára 13 MFt. Az ingatlan nagy, modern és állandóan karbantartott udvarral is rendelkezik, így lehetőség van kellemes időt tölteni a szabadban. A lakás jelenleg üres, és azonnal birtokba vehető. Az ingatlan rugalmasan megtekinthető, és tehermentes ,önálló tulajdonban van. Ha Ön egy modern, stílusos és kényelmes otthont keres, amely egy nagy, ápolt udvart és parkolási lehetőséget biztosít, akkor ez az ingatlan tökéletes választás lehet. Ne habozzon, vegye fel velem a kapcsolatot és tekintse meg az ingatlant személyesen.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
összkomfortos
garázs
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Elek Anikó Otthon Centrum - II. kerület- Ürömi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Elek Anikó Otthon Centrum - II. kerület- Ürömi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY