Eladó lakás Budapest II. kerület 114 nm
Eladó lakás Budapest II. kerület 114 nm
Eladó lakás Budapest II. kerület 114 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8085638
Referenciaszám: LK060004-4628569
Feltöltve: 14 napja

Budapest II. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 233,64 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 391 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
230,69 millió Ft
2 023 596 Ft/m²
590 000 EUR
5 175,44 EUR/m²
114 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet
Varázslatos Dunaparti Otthon Várja Új Lakóit! Elegáns 132 nm-es lakás eladó, mely a Budapesti Dunaparti élet szívében helyezkedik el. A lakáshoz lélegzetelállító panoráma tartozik, mely magába foglalja a Parlamentet, a Margit hidat és a Duna csodás folyását. Keleti fekvése garantálja, hogy mindennap újra átélheti a lenyűgöző napfelkelte látványát. A harmadik emeleti elhelyezkedésének köszönhetően az utca zajától mentes, nyugodt környezet várja Önt. Kiváló közlekedési lehetőségek állnak rendelkezésre, így a város könnyen és gyorsan elérhető. Esti sétákat tehet a Dunaparti sétányon, élvezve a folyó varázsát. A napfényes 50nm-es nappaliban egy lenyűgöző, kék, fatüzelésű kandalló várja, hogy még meghittebbé tegye az estéit. A 2019-ben teljeskörűen felújított lakásban saját kádas és zuhanykabinos fürdőszoba található a hálóval egy légtérben, valamint egy külön fürdőszoba zuhanyzóval. A plusz egy szoba lehetővé teszi a dolgozó-, vendég- vagy gyerekszoba kialakítását, így kielégítő elrendezése lehetővé teszi a rugalmas használatot. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy sajátja lehessen ez a páratlan otthon a Duna partján! Érdeklődjön még ma!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1886
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
vízórás
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gaál Emőke Duna House Bartók Az iroda összes hirdetése
+36 20 466 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gaál Emőke Duna House Bartók Az iroda összes hirdetése
+36 20 466 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY