Eladó lakás Budapest II. kerület 24 nm
Eladó lakás Budapest II. kerület 24 nm
Eladó lakás Budapest II. kerület 24 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8065233
Referenciaszám: LK083666-4619426
Frissítve: 16 napja

Budapest II. kerület eladó téglalakás 1 szobás: 41,7 millió Ft

41,7 millió Ft
1 737 500 Ft/m²
24 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 121 024 Ft
Második évtől
165 162 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kiváló befektetés a Bem rakparton, bővítési lehetőséggel! Eladó egy igazán különleges lehetőség a befektetők számára: egy 24 négyzetméteres, felújított lakás a Bem rakparton, mindössze néhány lépésre a Margit hídtól. Ez a földszinti lakás nemcsak környezetének és a történelmi Budapest közelségének köszönhetően vonzó, hanem azoknak is ideális lehet, akik befektetési céllal vásárolnak, akár rövid, vagy hosszú távú bérbeadásban gondolkodnak. A ház nem tiltja a rövid távú bérbeadást. A lakás különlegessége az, hogy mellette található egy további (14 nm-es) helyiség, amely megvásárlásával a jelenlegi terület könnyen bővíthető. Ezáltal lehetőséget kínál a jövőbeni beruházásokra vagy a lakás kiadásának optimalizálására. A lakás felújított, így azonnal kiadható és jövedelmező befektetési lehetőséget nyújt. Az elhelyezkedése ideális, így könnyen találhatunk bérlőket, akik értékelik a Duna-parti életstílust és a városközpont közelségét. Főbb jellemzők: 24 négyzetméteres lakás Bővíthető a mellette lévő helyiség megvásárlásával Csendes udvari nézet Felújított állapot Földszinti elhelyezkedés Bem rakparton, Margit híd közelében Kiváló kiadási potenciál Az ár tartalmazza a minőségi Nobília konyhabútort és a beépített konyhagépeket ( mikró-és sütő, főzőlap, hűtőszekrény) és mosógépet-szárítóval, valamint a szobaberendezést is tartalmazza. Ne hagyja ki ezt a kivételes befektetési lehetőséget Budapest szívében! Ha további információra van szüksége vagy szeretné megtekinteni, hívjon még ma!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1896
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
vízórás
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Movik Márk József krt DH Az iroda összes hirdetése
+36 70 679 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Movik Márk József krt DH Az iroda összes hirdetése
+36 70 679 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY