Eladó lakás Budapest II. kerület 74 nm
Eladó lakás Budapest II. kerület 74 nm
Eladó lakás Budapest II. kerület 74 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8001380
Referenciaszám: LK087389-4597536
Frissítve: 16 napja

Budapest II. kerület eladó téglalakás 2+2 fél szobás: 205 millió Ft

205 millió Ft
2 770 270 Ft/m²
74 m²
Alapterület
2+2 fél szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 594 962 Ft
Második évtől
811 949 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Rózsadomb alatt a Fillér utcában eladóvá vált egy ritka bérvilla lakás, csendes belső kertre néző erkéllyel! Az 1935-ben épült, Nagyságos Vári Jenőné úrnő részére , Székely Kovács Ferenc építészmérnök tervei alapján. Bauhaus és modern stílus ötvözi, melynek jellemzői remekül megmutatkozik az íves 3-as ablakosztással kialakított lépcsőházban, vakolt félköríves teraszok és sarokablakoknál. A 6 lakásos társasház, mögött nyugodt, csendes kert húzódik egészen a távolban lévő szomszédos házakig. Ez az otthon, tájolástól függetlenül világos, remek elosztása kiváló életteret ad. Magas minőségű fa nyílászárói, a márvány burkolat és gránit lapokkal borított helyiségek remekül illenek a nagypolgári stílus jegyeihez. A 74m2-es lakás elosztása praktikus. Két egész szobával, egy félszobával, egy gardróbszobával, konyhával, kamrával, fürdőszobával és külön WC-vel, ezen felül egy 8m2-es tágas, zöldre néző, az év bármely hónapjában élvezhető, erkéllyel rendelkezik. A lakás felosztása lehetővé teszi a további átalakításokat is. Felújítást végeztek, többek között villany és vízvezetékek cseréjét, ablakok restaurálását, és harmonika szerűen nyitható rácsokat szereltek fel. A környék magában foglalja sajátos stílus jegyeit. A szomszédban elhelyezkedő Nyúl utca és a vele párhuzamos egyirányú utcákat sétálva, mindig ide akarunk hazatérni. A lakás nem csak otthonként, de irodának is remekül funkcionálhat. Az utca felől zöldsövényekkel határolt földszinti lakás, a terepviszonyok miatt, első emeletinek mondható. A jelenleg két db kocsibeálló mellé egy harmadik könnyen kialakítható az új tulajdonos részére. Az elit városrészből, percek alatt elérhető, a város központi része. A lakás rugalmasan, de előrre egyeztetett időpontban megtekinthető.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1935
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zagyi Viktória Duna House Bartók Az iroda összes hirdetése
+36 30 444 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zagyi Viktória Duna House Bartók Az iroda összes hirdetése
+36 30 444 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY