Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7875283
Feltöltve: 6 hónapja

Budapest II. kerület eladó téglalakás 1+1 fél szobás: 49 millió Ft

49 millió Ft
1 225 000 Ft/m²
40 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma
félemelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 142 210 Ft
Második évtől
194 076 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Budapest talán legkellemesebb es legélhetőbb környéken, Kelemen Laszló utcán található szeretett lakásunk. A 40 m2 alapterületű magasföldszinti ingatlan külön hálóval, benne beépített gardrób rendszerrel, valamint a tágas nappalival, illetve a folyosóról nyíló fürdőszobával és a teljesen felszerelt konyhával rendelkezik. A lakás egy gyönyörűen karbantartott parkos, madárcsicsergős zárt lakóparkban helyezkedik el es fekvésének köszönhetően nagyon csendes, minden ablaka az ősfás kertre néz. Ennek ellenére közlekedési és praktikai szempontokat tekintve is kiváló. A 61-es, 56-os villamos 2 perc sétával, az 5-ös busz 4 perc sétával érhető el. Aldi, gyógyszertár, posta, pékség, kisbolt, kávézó stb. 5 perc gyalogtávon belül. A lakas fel eve kisebb felujitason esett at, (parkettacsiszolas, festes) azonnal koltozheto szep allapotban van. Rezsije igen alacsony, koszonhetoen a par eve kicserelt muanyag nyilaszaroknak, valamint a haz minosegi szigetelesenek. Havonta: Közösköltség: 16.000 Ft (Amely a vízfogyasztást tartalmazza.) Villany általány: 4.000 Ft Gáz átalány: 11.000 Ft Bútorozottsága igény szerint alakítható. (költözhetö berendezve valamint üresen is, gyors wifi okos tv is van, amit igény szerint tudunk hagyni szinten.) Zártkertben akár 2 kocsi parkolasa ingyenesen megoldható. Eladási ár: 49.000.000 ft Maganszemelyek keressenek nyugodtan amennyiben erdekes szamukra a lakas, ingatlanosok jelentkezeset nem kerjuk.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Átlagos rezsiköltség:
31 000 Ft/hó
villany
gáz
víz
csatorna
kocsibeálló
kert
csendes
belsőkert
beépített konyhabútor
beépített szekrény
gépesített
hőszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 668 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 668 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY