Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7870068
Feltöltve: 6 hónapja

Budapest II. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 70,9 millió Ft

70,9 millió Ft
998 592 Ft/m²
71 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
félemelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 205 770 Ft
Második évtől
280 815 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
RÓZSADOMBON,a Rómer Flóris utcában a Zivatar utca sarkán, szép állapotú,karbantartott házban helyezkedik el a lakás. A ház két bejárattal rendelkezik. A lakás a ház I. szintjén a földszint feletti magas fsz.-en helyezkedik el. A lakás 71 m2-es (tulajdoni lapon 69 m2) jó elrendezésű,világos három szoba + hallos, gardrób szobás polgári lakás 3,60 m-es belmagassággal. Belső növényekkel beültetett belső udvarra néz D-K-i fekvéssel. A fürdőszobán,WC-én konyhán ablak van. A kicsi konyha világos ,napos. A gardrób szobában van a Junkers kombi kazán,ami a melegvízet és a fűtést is szolgáltatja. A gardrób szoba polcokkal van ellátva. A lakás lakható állapotban van,azonnal költözhető,kiadható, 3 külön bejáratú szobával rendelkezik. Iroda részére is kiváló! A házban több iroda és magánrendelő is van. A lakáshoz tartózik egy tároló a pincében. A ház karbantartott,felújított,kitűnő a közlekedése,a91-es busz, 10perc a Szél Kálmán tér,10 perc a Nyugati pu.,4-6-os villamos pár perc alatt elérhető. Közel van a Margit híd,Margit sziget, HÉV, Mechwart liget és még kutya sétáltató park is a közelben. Kitűnő infraktutúra és lokáció, remek a közbiztonság! Parkolni az utcán vagy az utcában lévő őrzött parkolóban lehet,iroda esetén az ügyfelek számára ez tökéletes megoldás lehet. A közelben szinte minden korosztály számára,akár bevásárlás,szórakozás v. programok tekintetében: játszótér,Mechwárt tér, MAMMUT bevásárlócentrum,Millenáris park és az új Széllkapu park is 10 perces sétával elérhető.Remek befektetés,sok átalakítási lehetőség is lehet benne. A közös költség korlátlan vízfogyasztással 26.000,-Ft KÖZVETÍTŐK SEGÍTSÉGÉT NEM KÉREM! Kizárólagosan én foglalkozom a lakás eladásával, ingatlanosokkal megbízást nem kötök.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 965 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 965 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY