Eladó lakás Budapest II. kerület, Pasarét, Szilágyi Erusébet fasor 85 66 nm
Eladó lakás Budapest II. kerület, Pasarét, Szilágyi Erusébet fasor 85 66 nm
Eladó lakás Budapest II. kerület, Pasarét, Szilágyi Erusébet fasor 85 66 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7981279
Feltöltve: 2 hónapja

Budapest II. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 104,77 millió Ft

104,77 millió Ft
1 587 424 Ft/m²
66 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 304 069 Ft
Második évtől
414 965 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapest II. kerület Szilágyi Erzsébet fasorban, eladó, egy penthouse jellegű, felújított állapotú, második emeleti lakás. Ez az otthon két szobás, a szobák méretei 16 négyzetméter, és 22 négyzetméter, kellemesen élhető méretűek. A lakás összterülete 66 négyzetméter. A fürdő, WC külön vannak. A konyha funkcionális, nem teakonyha méretű, a családi ebéd kényelmesen elkészíthető vasárnapra is. A kohnyhához tartozó extra, egy használható méretű spejz is. Kellemes, élhető, használható méretei vannak a konyhának. A lakáshoz tartozik, egy senki más nem használja, de osztatlan közös tulajdonú, 40 négyzetméteres tetőterasz, egy kisebb, zárható folyosó részlet, valamint egy 5 négyzetméteres tároló a pincében. A lakás fűtése gáz-cirkó. A viz költsége átalánydíjas, vízóra nincs. A közösköltség 22.000Forint/hó. A telek nagysága 1.400 négyzetméter, osztatlan közös tulajdonú. A kertbe egy gépkocsinak van beállási lehetőség. A ház a 70-es években épült, 10 lakásos társasház. Ah ázban lift nincs. Ennek az otthonak két szomszédja van, - egy oldalsó, és egy alsó. A lakás már a Szilágyi Erzsébet fasor szervízútas részén található, tehát a forgalom zaja, nem tekinthető közvetlennek, mert távolabb van, és magasról nézi a lakás, a forgalmat - de ezt mindenkinek meg kell próbálni, hogy zavaró, vagy nem zavaró, mert nem tekinthető egzaktnak az érzés. Lokációját tekintve ez a penthouse jellegű lakás, minden ifrastrukturális ellátottsághoz, ami egy igényes polgári életvitelhez szükséges, sétatávolságon belül megtalálható. Közelben a Budagyöngye. Tömegközlekedési ellátottsága kiváló, percekre található villamos,- illetve buszmegálló, bármerre vinné is az útja. A lakás különleges, egyedi, a tetőterasz miatt, kiváló értéktartó befektetés, kényelmes, felújított állapotú otthona lehet. Látni kell, mert ez egy különlegesség, nagyon klassz otthona lehet.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1971
Erkély:
4 m²
Terasz:
40 m²
Energetikai besorolás:
F
Átlagos rezsiköltség:
35 000 Ft/hó
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
világos
kamra
erkély
terasz
pince
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kósa-Somogyi László E.V. Kósa-Somogyi László E.V. Az iroda összes hirdetése
+36 70 579 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kósa-Somogyi László E.V. Kósa-Somogyi László E.V. Az iroda összes hirdetése
+36 70 579 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY