Eladó lakás Budapest II. kerület, Országút, Margit körút 29. 107 nm
Eladó lakás Budapest II. kerület, Országút, Margit körút 29. 107 nm
Eladó lakás Budapest II. kerület, Országút, Margit körút 29. 107 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7887139
Frissítve: 5 hónapja

Budapest II. kerület eladó téglalakás 2+1 fél szobás: 94,9 millió Ft

94,9 millió Ft
886 916 Ft/m²
107 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 275 424 Ft
Második évtől
375 873 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A II. KERÜLETBEN, A MARGIT KÖRÚTON, A BEM JÓZSEF UTCA ÉS A HORVÁT UTCA TALÁLKOZÁSÁNÁL ELADÓ EGY TEHERMENTES, 107 m2-ES, 2+FÉL SZOBÁS LAKÁS EGY HATEMELETES, LIFTES HÁZ 4. EMELETÉN. Az 1936-ban, a Bauhaus jegyében épült lakóépület igazi különlegességnek számított a maga korában. A belső terek márványburkolatai, a napfényes lépcsőház, a tágas lakások egyedi részletmegoldásai ma is az építtető igényességéről tanúskodik. A körút és a Mechwart-liget között magasodó épület, a Marit körút 29. a Trust Nyugdíjegyesület bérháza volt. A lépcsőházban még az eredeti rózsaszín, fehér, kék és vörös márványburkolatok láthatók, melyeket a közelmúltban felújítottak. Az épület látványos eleme a hatalmas bevilágítóudvar, mely rengeteg fényt juttat a lépcsőházba és az ide nyíló helyiségekbe. A világos, nagy ablakfelületekkel rendelkező 107 m2-es alapterületű lakás jelenleg üres, tisztasági festés és takarítást követően azonnal költözhető. Az ingatlan adottságaiból következően átalakítás után egy modern, más elrendezésű lakás is kialakítható, jelentős értéknövekedéssel. A nappaliból és a hálószobából a kilátás a Margit körút, Bem József utca kereszteződésére nyílik. A szobák ablakai korábban korszerű, műanyag tokos alumínium keretes, nyitható, buktatható ablakokra lettek cserélve, így nem csak a hőszigetelése javult a lakásnak, de a belváros zaja sem hallatszik fel. A szobákba inverteres hűtő-fűtő klíma lett beépítve. A lakás házközponti fűtéssel rendelkezik, a hőt öntöttvas radiátorokon keresztül adja a helyiségekben. A melegvizet a fürdőszobában elhelyezett elektromos bojler szolgáltatja. A konyhában gáz főzőlap és sütő van beépítve. A nappaliban, az étkezőben, a hálószobában és az előszobában parketta van, a többi helyiségben járólap lett letéve. A LAKÁS HELYISÉGEI 29 m2 nappali 25 m2 hálószoba 19 m2 étkező 8 m2 konyha 8 m2 előszoba 6 m2 szoba 5 m2 fürdőszoba 5 m2 közlekedő 2 m2 WC A lakás alapterülete összesen 107 m2, a belmagassága 3,1 méter A lakás közösköltsége tartalmazza a házközponti fűtés díját, a lift üzemeltetés díját, a víz és csatorna díját, a ház kertjét gondozó kertész munkadíját, a lépcsőház takarítását, a szemétszállítást és a közösképviselő díját. A lakás elhelyezkedéséből adódóan a tömegközlekedés nagyon jó a környéken. Közel van a körúton közlekedő 4, 6, 17 villamos megállója, és a Bem József téren elérhető 19, 41 villamos megállója. Az M2 metró a Szél Kálmán téren 11 perc sétára található. A Duna part 600 méterre van, mely a nappali szoba ablakából látszik is. A Margitszigetre 15 perc sétával eljuthatunk. A lakástól 8 perc séta távolságra van a Mammut Bevásárlóközponttól, ahol számos üzlet, étterem, szolgáltatás és mozi található. Az ingatlan per-, teher- és igénymentes. A lakást előre egyeztetett időpontban, akár hétvégén is meg lehet tekinteni. Az alaprajz tájékoztató jellegű. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint ingatlan ügyekre szakosodott ügyvéd közreműködését tudjuk biztosítani.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
6
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1936
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
világos
belsőkert
étkező
kábeltévé
internet
telefon
bútorozatlan
beépített konyhabútor
gépesített
lift
kaputelefon
klíma
parkettás
akadálymentesített

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
zambo. real estate zambo. real estate Az iroda összes hirdetése
+36 20 968 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
zambo. real estate zambo. real estate Az iroda összes hirdetése
+36 20 968 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY