Eladó lakás Budapest I. kerület 60 nm
Eladó lakás Budapest I. kerület 60 nm
Eladó lakás Budapest I. kerület 60 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8048236
Referenciaszám: 7020_astra
Frissítve: 12 napja

Budapest I. kerület eladó téglalakás 2+1 fél szobás: 84,9 millió Ft

84,9 millió Ft
1 415 000 Ft/m²
60 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 246 401 Ft
Második évtől
336 266 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Buda egyik legimpozánsabb helyén, a Bécsi kaputól pár perc séta távolságra eladó egy 60 nm-es, elegáns, 2+1 fél szobás, zárterkélyes, téglalakás egy 1995-ben épült társasházban! A társasház jó állapotú, egyedi építészeti kialakításokkal és belső rendezett, zárt kerttel rendelkezik! A hálószoba csendes, K-i fekvésű, udvarra néz. A nappali és a mellette lévő szoba (egybe lettek nyitva) Ny-i fekvésűek, szintén belső udvarra néznek. A fürdőszoba tágas, zuhanyzós. A WC külön helyiségben kapott helyet. A lakás közel múltban történt felújítása során, új konyhabútor, zuhanyzó, thermoablakok, részben burkolat csere is történt! A közösköltségen felül, csak áram számlát kell fizetni!!! A lakáshoz tartozik egy 3,5 nm-es, saját tároló, amely a vételár részét képezi. A lakáshoz tartozó, teremgarázs beálló igény esetén, a vételáron felül megvásárolható. Ára: 12 M. A lakás igény esetén megvásárolható a teljes berendezéssel együtt is kedvezményes áron! Tehermentes! Rövid időn belül birtokba vehető! Befektetőknek is jó lehetőség, könnyen kiadható! Kitűnő lokáció, infrastruktúra és közlekedés! Budai vár 3 percnyire, Lidl üzlet, 2 perc, Mammut Bevásárlóközpont, Batthyány tér, Széll Kálmán tér mind 5-6 percen belül elérhetőek! További kérdésekkel nyugodtan hívjon!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Központi fűtés
Építés éve:
1986
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
jó közlekedésű
világos
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kálmán Mirtil Óbuda Home Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 947 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kálmán Mirtil Óbuda Home Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 947 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY