Eladó lakás Budaörs 74 nm
Eladó lakás Budaörs 74 nm
Eladó lakás Budaörs 74 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7730532
Referenciaszám: 300158
Frissítve: 16 napja

Eladó 4 szobás téglalakás 113 millió Ft értékben Budaörsön - TULIPÁNFA PROJEKT (CSOK) lakóparkban

Budaörs
113 millió Ft
1 527 027 Ft/m²
74 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 327 955 Ft
Második évtől
447 562 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
CSALÁDI ÉLET IDEÁLIS SZÍNTERE Budaörs központjában, remek tömegközlekedéssel 74 nm-es amerikai konyhás + 3 szobás, teraszos lakás 113 M Ft-ért eladó. A lakás egy mindössze háromlakásos társasház első emeleti lakása. A lakásba a világos lépcsőházból érkezünk (mely lépcsőházat csak 2 lakás lakói fogják használni), az előszoba meglepően, a szokásosnál tágasabb, így van hely kabátoknak, cipőknek, és a vendégek fogadása sem torkollik katasztrofális burleszk film jelenetté. A bejárati ajtóval szemben, a lakrésztől valamelyest elválasztva van a kádas, WC-s fürdőszoba, mely használatát az ablak teszi még komfortosabbá. Jobbra előbb az amerikai konyhás nappali, majd a 3 szoba. A konyha úgy van egyben a nappalival, hogy közben tapintatosan elkülönül. A terasz a nagy ablakokkal ellátott nappali és az egyik szoba előtt húzódik, meghatározva így a lakás kellemes, „szabad” érzését. Mindkét helyiségnek nyílik is ajtaja a teraszra. A külön nyíló szobák jól bútorozhatóak. A nappali, a terasz, a fürdőszoba és az egyik szoba K-i tájolású, a másik szoba D-i, a harmadik szoba és a konyha NY-i. A terasz szinte egész nap benapozott. Az egész lakás klassz, világos, jó hangulatú. FONTOSABB MŰSZAKI JELLEMZŐK 30-as, Wienerberger Porotherm tégla bádogtető 3 réteg üvegezésű 6 légkamrás passzívház minősítéssel rendelkező külső nyílászárók elektromos alumínium redőnyök mennyezet és padló fűtés hűtés: kor követelményeinek megfelelő hőszivattyúval AA+ energetikai besorolás PARKOLÁS A lakás vételára tartalmaz egy felszíni parkolót (a zárt kertben), melyhez igény esetén elektromos autó töltési lehetőség is megoldható. További hely is vásárolható. 
 LOKÁCIÓ, INFRASTRUKTÚRA Az utca aszfaltozott, a kertvárosias környék beépült, vagyis már kialakult arculatát mutatja. A kitűnő elhelyezkedésnek köszönhetően kiváló intézményi infrastruktúra és remek közlekedés jellemzi a környéket. A környéken több hírneves oktatási intézmény is van (általános iskola 5 perc sétányira). A ház előtt buszmegálló, a közelben kisbolt, étterem, gyógyszertár, néhány km-en belül szupermarketek sora (CBA, ALDI, SPAR). Az Etele Pláza, az Eleven Center bevásárló központ és a Budaörsi hipermarketek (Tesco, Auchan, Media Markt, IKEA, Decathlon, XXXLutz) 5 percnyi távolságra vannak autóval. CSOK igénybe vehető. Az ingatlan jelenlegi készültségi foka kb. 80 %-os. Az ár az ingatlan 100 %-os elkészítését tartalmazza. Az ár nem tartalmazza a konyhabútort. Átadás, költözhető: 2023. augusztus Bővebb információért várom hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2023
Tervezett átadás:
0002. november
Energetikai besorolás:
AA+ (2016-2023-as besorolás)
összkomfortos
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Honvári Dóra MEGAHOUSE GROUP : Madárhegyingatlan és Budaörsiházak iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 960 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Honvári Dóra MEGAHOUSE GROUP : Madárhegyingatlan és Budaörsiházak iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 960 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Projekthez kapcsolódó további ingatlanok