Eladó lakás Békéscsaba, Lencsési lakótelep 46 nm
Eladó lakás Békéscsaba, Lencsési lakótelep 46 nm
Eladó lakás Békéscsaba, Lencsési lakótelep 46 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7963568
Referenciaszám: M269119
Frissítve: 14 napja

Békéscsaba eladó téglalakás 2 szobás: 19,9 millió Ft

19,9 millió Ft
432 609 Ft/m²
46 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 57 755 Ft
Második évtől
78 818 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Békéscsabán a Lencsési út elején, 2 szobás második emeleti franciaerkélyes lakás Eladó! Tiéd lehet ez a szép állapotú lakás! A tulajdonos már gondoskodott az ablakok korszerűsítéséről, hűtő-fűtő klíma beszereléséről, amely gondoskodik az optimális hőmérsékletől, a villanyvezetékek újra húzásáról, két éve ki lettek cserélve, a hideg-meleg burkolatok is frissítéséről, a fürdőszobában elektromos "okos" bojlert szereltetett be. Az ingatlan egy téglablokos épület második emeletén található a Lencsési út elején. A lakás infrasrtuktúrája kiváló. Boltok, gyógyszertár, buszmegálló, pékség, iskola 500 méter távolságon belül elérhető. Az 46 m2 alapterületű lakásban 2 szoba, konyha, előtér, közlekedő, fürdőszoba, külön wc, kamra helyiségek kerültek kialakításra. Az előszobában található nagy méretű beépített szekrény jó tárolási lehetőséget biztosít. A bejárat mellett egy jól pakolható kamra is helyet kapott, így további praktikus pakolási felület lett kialakítva, ami egy lakásban elengedhetetlen. Az otthon fűtését konvektorok, hűtő-fűtő klíma, a melegvizet korszerű elektromos bojler biztosítja. A lakás körbefűtött, így nagyon alacsony a rezsije. A közös költség is kedvező. A lakás az elmút évben lett újra festve, így csak igény szerinti festés szükséges. A lakáshoz zárható tároló tartozik, amely alkalmas kerékpár tárolására. Jöjjön el, nézze meg! Ide csak költöznie kell. Ajánlom első lakásnak, kezdőknek és újrakezdőknek, fiataloknak és időseknek egyaránt. A második emeleti ingatlan értékálló így, befektetésnek is kiváló lehetőség. Babaváró hitel, CSOK PLUSZ és kedvező kamatozású lakáscélú hitelek igényelhetők a lakás megvásárlásához,melynek díjmentes ügyintézését vállaljuk. Kérje személyre szóló ajánlatunkat, ne az online kalkulátort használja, mert a majden az, az nem az! Keressen bizalommal! Az Otp Ingatlanpont magyar és külföldi ügyfelei részére eladó/kiadó ingatlanokat keres. Hívjon! Legyen elég ideje arra, amihez Ön ért, az ingatlanügyeit bízza ránk! Teljes körű pénzügyi, ügyvédi, hivatali ügyintézés.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
világos
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
László-Barta Mónika Békéscsaba Andrássy út 7 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 271 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
László-Barta Mónika Békéscsaba Andrássy út 7 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 271 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY