Eladó lakás Békés 82 nm
Eladó lakás Békés 82 nm
Eladó lakás Békés 82 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8089764
Referenciaszám: LK036367
Feltöltve: 12 napja

Békés eladó téglalakás 3 szobás: 25,5 millió Ft

25,5 millió Ft
310 976 Ft/m²
82 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 74 008 Ft
Második évtől
100 999 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Belvárosi Lakás Békés!!!Ezt az ingatlan kifejezetten ajánlom befektetők vagy többgyermekes családok részére!A tégla szerkezetű, 82 nm-es, második emeleti lakás a belváros szívében helyezkedik el, így az új tulajdonos biztos lehet benne, hogy értékálló ingatlant vásárol. A lakás tömbön belüli elhelyezkedése is kiváló, minden tekintetben középső így rezsiköltsége ideális.Az L alakú lakótömbnek köszönhetően a társasházban kialakítottak egy rendezett belső udvart ahol a lakók számára biztosított a parkolás, a kerékpártárolás és akár szabadidős tevékenység is.2020-ban az ingatlanon felújítási és korszerűsítési munkálatokat végeztek melynek során megújult a konyha, a fürdő minden helyiség új hideg és/vagy melegburkolatot kapott. Elvégezték a külső nyílászárók cseréjét, az ablakokat redőnnyel és szúnyoghálóval látták el.A lakás fűtését gázkonvektorok, hűtését korszerű hűtő-fűtő klímaberendezés biztosítja. A melegvízellátásról modern átfolyós vízmelegítő gondoskodik.Az ingatlanban kialakításra került:- három szoba (13.5, 25,és 12.2 nm);- konyha (5.8 nm);- kamra (2 nm);- fürdő (4.5 nm);- WC (1 nm);- közlekedő (6 nm);- gardrób (3 nm);- erkély (8.7 nm);- tároló (2.3 nm).A lakás szép világos, jó elrendezésű igazán komfortos érzetet nyújt.Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy befektetőként vagy otthonkeresőként egyaránt megtalálja azt, amit keres.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1985
Erkély:
8,7 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagyné Csécsei Éva Duna House - Békéscsaba, Andrássy út Az iroda összes hirdetése
+36 30 261 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagyné Csécsei Éva Duna House - Békéscsaba, Andrássy út Az iroda összes hirdetése
+36 30 261 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY