Eladó lakás Békés 71 nm
Eladó lakás Békés 71 nm
Eladó lakás Békés 71 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7675835
Referenciaszám: 401467
Feltöltve: 16 napja

Békés eladó téglalakás 3 szobás: 20 millió Ft

20 millió Ft
281 690 Ft/m²
71 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 58 045 Ft
Második évtől
79 215 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálom Békés központjában a Széchenyi téren található IV. emeleti 71 m2-es tégla építésű lakást, mely a lakóépület zárószintjén helyezkedik el. Az ingatlan elmúlt évek során nagyobb felújításon nem esett át, a villanyvezetékek és a helyiségek burkolatainak cseréjét kivéve, de folyamatosan karbantartott, jó állapotú. A társasház tetőszerkezetének hőszigetelése a közelmúltban megtörtént. A 2 erkélyes lakásba, tiszta lépcsőházon és függőfolyosón keresztül juthatunk, ahonnan pazar kilátás nyílik Békés belvárosára. A fűtésről a lakótömbben található központi gázkazán gondoskodik, így a rezsiköltség is igen kedvezően alakul. Az ingatlan fekvésének köszönhetően minden fontos közintézmény, boltok, buszpályaudvar karnyújtásnyira megtalálható. Parkolás az utcán ingyenesen lehetséges. Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a jó helyen lévő 3 szobás lakás, keressen bizalommal akár hétvégén is! Irodánk teljes körű segítséget nyújt leendő és meglévő ügyfelei számára! Díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés, ingyenes ügyvédi véleményezés, energetikai tanúsítvány készítése!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
D
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy János Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 942 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy János Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 942 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY