Eladó lakás Balatonszemes, Vízpart 47 nm
Eladó lakás Balatonszemes, Vízpart 47 nm
Eladó lakás Balatonszemes, Vízpart 47 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7905933
Referenciaszám: M261091
Frissítve: 16 napja

Balatonszemes eladó téglalakás 2 szobás: 80,66 millió Ft

80,66 millió Ft
1 698 106 Ft/m²
47 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 234 096 Ft
Második évtől
319 472 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balatonszemesen KIKÖTŐ MELLETTI 1. emeleti teraszos 1 hálószobás lakás eladó Balatonszemes a déli part csendes kis települése, Budapestről 130 km-re található, autópályán és a 7-es főúton közelíthető meg. Az eladó lakások közvetlenül a Hunyady József vitorláskikötő mellett, a vízparton épülnek. A 2 épületből álló 153 lakásos projektben minden lakáshoz terasz tartozik, a földszinten pedig saját használatú kert. A pihentető kikapcsolódást a kültéri fűtött medence, szauna és jacuzzi fogja biztosítani a lakók számára. Parkolás az arra célra kialakított mélygarázsban biztosított. Minden lakószint megközelítését lift biztosítja a teremgarázsból. Az épületek fűtési és hűtési energiáját HŐSZIVATTYÚ biztosítja. A lakások fűtése padlófűtés rendszerű, hűtésre és fűtésre is alkalmas FAN-COIL egységekkel kiegészítve. A nyílászárók műanyag profilrendszerből készülnek, többrétegű hőszigetelő üvegezéssel, jó légzárással. A földszinti lakások külső nyílászárói biztonsági fóliával lesznek ellátva. Az épületekben korszerű hívólift kerül elhelyezésre. Az ENERGIATAKARÉKOS lakások akár állandó otthonnak vagy nyaralónak is tökéletesek. A lakásokban a burkolatokat, szanitereket, csaptelepeket, belső ajtókat a VEVŐ szabadon VÁLASZTHATJA ki az adott standard csomagból. Természetesen a vevő külön térítés ellenében kérhet a standard kialakítástól magasabb minőségben eltérő kialakítást az adott határidőig. ?A? épület 1.em 115-ös lakás helyiségei részletesen: - előtér 3,08 m2 - nappali 16,15 m2 - konyha 4,79 m2 - szoba 11,74 m2 - fürdőszoba 3,79 m2 - wc 1,12 m2 - terasz 13,67 m2 Parkolás mélygarázsban illetve felszíni parkolóban lehetséges. Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel konstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Fan coil
Építés éve:
2023
Terasz:
13,7 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
garázs
világos
terasz
lift
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gulyás Magdolna Balatonfűzfő Munkás tér 3 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 337 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gulyás Magdolna Balatonfűzfő Munkás tér 3 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 337 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY