Eladó lakás Balatonlelle 87 nm
Eladó lakás Balatonlelle 87 nm
Eladó lakás Balatonlelle 87 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8041155
Referenciaszám: 17111896
Frissítve: 16 napja

Balatonlelle eladó téglalakás 3 szobás: 129,9 millió Ft

129,9 millió Ft
1 493 103 Ft/m²
87 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 377 003 Ft
Második évtől
514 498 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A balatoni City Cartel Ingatlaniroda eladásra kínál Balatonlelle frekventált részén, vízközeli telken elhelyezkedő újépítésű, modern lakóparkban egy 75 m2 nagyságú lakást.   A társasház kis lélekszámú, mindösszesen 29 lakás kerül kialakításra, melyeket két, egymásra merőleges szárnyépületben építenek meg. A két épület körülöleli a medencéket, napozóteraszt és ősfás kertet, jellemzően minden lakás kertre, vízre néz és néhány lépésre található a balatoni szabadstrandtól.   A ház és a lakások műszaki kialakításánál fontos szempont a korszerű, megújuló energia felhasználású technológia. Az épület 30 cm vastagságú vázkerámia falazóelemből épül, mely hőszigetelt, nyílászárói fából készülnek, 3 rétegű üvegezéssel. Padló fűtése, mennyezet hűtése és melegvíz ellátása hőszivattyú által biztosított. A hőmérséklet szabályozás helyiségenként, távolról is vezérelhető.   A külső és belső megjelenés modern, mégis a környező természettel harmonikus, a burkolatok felhasználása esetében kívül – belül fontos szempont az esztétikumon kívül a magas minőség, gondozásmentesség és könnyű tisztíthatóság.   A lakás belső elrendezése: konyha - étkező, vendég wc, zuhanyzós fürdőszoba - wc, 2 hálószoba, nappali, 24 m2 nagyságú terasz és 33 m2 saját használatú kertrész.   A kert parkosított, öntözőrendszerrel ellátott, két medence kapott helyet (felnőtt és gyermek) az épületek között, melyek fűthetőek. A medencék körül napozóterasz van, illetve a kertben található egy játszótér is.   Parkolóhely vásárolható 3 000 000 Ft + 27% ÁFA áron.   Jöjjön el, nézze meg ezt a stílusos lakóparkot, keressen a hét bármely napján, elérhetőségeim valamelyikén.   Irodáink:  8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.   Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
luxus
kert
panoráma
terasz
vízórás
hőszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bohács Orsolya City Cartel, Siófok Az iroda összes hirdetése
+36 20 357 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bohács Orsolya City Cartel, Siófok Az iroda összes hirdetése
+36 20 357 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY