Eladó lakás Balatonlelle 90 nm
Eladó lakás Balatonlelle 90 nm
Eladó lakás Balatonlelle 90 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7984707
Referenciaszám: M261937-4582157
Frissítve: 11 napja

Balatonlelle eladó téglalakás 2 szobás: 73,5 millió Ft

73,5 millió Ft
816 667 Ft/m²
90 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 213 316 Ft
Második évtől
291 113 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Exkluzív Lakások Eladók Balatonlellén - Kiváló Befektetés a Déli Parton! Budapest után a Balaton, azon belül is Balatonlelle, az egyik legkedveltebb turista helyszín, ahol egy lenyűgöző 17 lakásos társasházban elérhető még 6 db exkluzív lakás. Az egyik ezek közül ez a csodálatos III. emeleti 68,20 négyzetméteres 3 szobás, 2 db 11 négyzetméteres terasszal rendelkező lakás. A lakás fűtése a legkorszerűbb elektromos infra fűtéssel történik, mely padló- vagy mennyezetburkolat alatt kerül kiépítésre. Minden nagyobb helyiségben termosztát szabályozó gondoskodik az optimális hőmérsékletről. Az intelligens hűtő-fűtő klímaberendezés további kényelmet biztosít minden évszakban. A lakásokban korszerű légszivattyús klímaberendezés található, amely nemcsak fűtésre, hanem hűtésre is képes. Ez az eszköz garantálja a kellemes klímát bármely időjárási körülmények között. A melegvíz ellátását fali elektromos hőszivattyús bojler biztosítja. Ez nemcsak hatékony, de környezetbarát megoldás is. Ez nem csupán egy otthon, hanem egy kivételes befektetési lehetőség, különösen a déli part lenyűgöző környezetében. Miért érdemes befektetni: Turisztikai Paradicsom: Balatonlelle az egyik legkedveltebb turista célpont a Balaton körül. A városban a turizmus virágzik, és az exkluzív lakások kiváló lehetőséget kínálnak a szállásüzemeltetésre. Az Airbnb platformon való szállás kiadás lehetséges, így a befektetés hamar megtérülhet. Tapasztalt Beruházó: A projekt mögött álló beruházó már több sikeres projektet valósított meg, bizonyítva hozzáértését és elkötelezettségét. A társasház kezelése is az eredeti beruházótól származik, biztosítva a folyamatos gondoskodást és fejlődést. Minőség Megfizethető Áron: Az exkluzív lakások nem csupán luxust, hanem megfizethetőséget is kínálnak. A minőségi kivitelezés és a modern design egyaránt jellemzi az épületet. Az építkezés állása és tervei: Haladó Ütemterv: Az építkezés ütemterve kitűnően halad, és az év végére a társasház tető alá kerül. A 2024-es év végére tervezett lakások átadása kezdetét veszi, míg a tervezett használatbavételi engedély 2025 márciusára várható. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy részese lehessen ennek az exkluzív projektnek! Ha jobban megismerné az ingatlant és szeretné, hogy körbe vezessem akkor kérem hívjon bizalommal bármikor! * A képek illusztrációk.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dekkert Dániel Fonyód OTP Ingatlanpont Az iroda összes hirdetése
+36 30 975 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dekkert Dániel Fonyód OTP Ingatlanpont Az iroda összes hirdetése
+36 30 975 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY