Eladó lakás Balatonfűzfő 102 nm
Eladó lakás Balatonfűzfő 102 nm
Eladó lakás Balatonfűzfő 102 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8079336
Referenciaszám: LK081080
Frissítve: 17 napja

Balatonfűzfő eladó téglalakás 4 szobás: 69,99 millió Ft

69,99 millió Ft
686 176 Ft/m²
102 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 203 129 Ft
Második évtől
277 211 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Balatonfűzfőn egy  gondosan karbantartott, téglaépítésű, kertkapcsolatos lakás, amely napfényes, csendes környezetben helyezkedik el. Az ingatlan 102 nm-es, 4 külön bejáratú szobával rendelkezik, amelyek tökéletes lehetőséget biztosítanak a nagyobb családok számára vagy akár otthoni iroda kialakítására is. Ablakos konyhája tágas és világos, nagy ebédlője ideális helyszín közös családi étkezésekhez. A fűtésként szolgáló gáz cirkó rendszer biztosítja a kellemes hőérzetet a hidegebb hónapokban is.Balatonfűzfő egy kedvelt település, ahol a természet közelsége és a Balaton nyújtotta lehetőségek keverednek a modern kor kényelmével. A település békés környezetet kínál, mégis közel van a vízparti szórakozásokhoz, így tökéletes választás mindazok számára, akik a nyugodt, mégis aktív életmódot keresik. Az ingatlan elhelyezkedése ideális balatoni életvitelhez, miközben az otthon nyugalmát és komfortját kínálja. Fedezze fel ezt a különleges lehetőséget, és tegye sajátjává ezt a csodálatos otthont Balatonfűzfőn!A lakáshoz tartozó kert igazi nyugalom szigete, amely biztosítja a zavartalan pihenést és tökéletes helyszín családi és baráti összejövetelekhez. A csendes környék és a bőséges napfény minden napot kellemessé tesz az új tulajdonos számára.Az ingatlan kiváltságai közé tartozik a 34 négyzetméteres pince, amely nem csak tárolásra kínál lehetőséget, de egy beépített kemencével is rendelkezik, így különleges ételek készítésére is alkalmas. Ezen felül, egy  mosókonyha is helyet kapott itt, ami kényelmes megoldást nyújt a mindennapokban.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kengyeli Diána Duna House - Csillaghegy Az iroda összes hirdetése
+36 30 329 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kengyeli Diána Duna House - Csillaghegy Az iroda összes hirdetése
+36 30 329 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY