Eladó lakás Balatonfűzfő 84 nm
Eladó lakás Balatonfűzfő 84 nm
Eladó lakás Balatonfűzfő 84 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7607908
Referenciaszám: 40214
Feltöltve: 20 napja

Balatonfűzfő eladó téglalakás 4 szobás: 97,55 millió Ft

97,55 millió Ft
1 161 310 Ft/m²
84 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 283 115 Ft
Második évtől
386 369 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Azonnal költözhető új építésű lakások - tízlakásos társasházban Balatonfűzfőn A CasaNetWork Balatonalmádi eladásra kínálja az 1657-es számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, új építésű társasházi lakásait.  CasaNetWork Balatonalmádi által kínált balatonfűzfői társasházi lakások jellemzői:      -   a lakások a központ frekventált részén, egy közel 1500 m2-es területen egy hangulatos társasházban épülnek, távol a nyüzsgés zajától, mely a Balaton közelsége mellett intimitást is biztosít leendő lakói számára         -    minden lakás saját terasszal/erkéllyel rendelkezik, a földszinti lakások ezen felül saját kertkapcsolattal rendelkeznek     -   korszerű gépészet jellemzi, a lakások igényesen válogatott minőségi anyagból, kifinomult ízlésre utalva készülnek          -   a zárt lakóegység tagjai élvezhetik a parkosított közös kert adta nyugalmat     -  a legmodernebb elektromos hőszivattyús rendszer (Panasonic) kerül telepítésre, így biztosítva a padlófűtés, a hűtésről pedig inverteres klíma gondoskodik     -  a feltüntetett ár a konyhabútort NEM tartalmazza     -   Balaton (strand) távolsága 4 perc autóval       -   minden szempontból kiváló lehetőség     - Balatonfűzfő közkedvelt, folyamatosan fejlődő, ugyanakkor élhető Balaton parti település, közel a Vitorlás kikötőhöz, a megyeszékhelyhez és a nyüzsgő Balatonfüredhez      -  további extrák: háromrétegű nyílászárók hőszigetelt üveggel, redőnyökkel, erkélyek-teraszok, automata öntöző rendszer, parkosított kert és mindenkihez tartozik egy kocsibeálló a zárt udvarban Amennyiben a 1657-es számú, a CasaNetWork Ingatlaniroda által hirdetett balatonfűzfői társasházi lakás, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon a megadott telefonszámon ! Schultheisz Brigitta vezető ingatlan-képviselő +36 20 250 4403   Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. CasaNetWork -  A civilizált ingatlanértékesítés artériája!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Új építésű
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Schultheisz Brigitta CasaNetWork Balatonalmádi Az iroda összes hirdetése
+36 20 250 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Schultheisz Brigitta CasaNetWork Balatonalmádi Az iroda összes hirdetése
+36 20 250 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY