Eladó lakás Balatonfüred 32 nm
Eladó lakás Balatonfüred 32 nm
Eladó lakás Balatonfüred 32 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8020072
Referenciaszám: LK067941
Frissítve: 16 napja

Balatonfüred eladó téglalakás 2 szobás: 54,9 millió Ft

54,9 millió Ft
1 706 029 Ft/m²
32 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
tetőtér
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 159 334 Ft
Második évtől
217 444 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
+++ELADÓ LAKÁS BALATONFÜREDEN+++Eladásra kínálom ezt a különleges, felújított lakást 54 900 000 HUF vételárért Balatonfüreden, Veszprém megyében.Az ingatlan 39négyzetméteres ,másfél szobás amelyhez tárolóés egy parkolóhely tartozik. Ne hagyja ki ezt a rendkívüli lehetőséget, hogy otthonra találjon Balatonfüreden, ahol minden nap nyaralásnak érezheti magát! Balatonfüred, Magyarország egyik legkedveltebb üdülővárosa, csodálatos természeti környezetben és kulturális élményekben gazdag. A település aktív pihenésre és kikapcsolódásra vágyók paradicsoma,köszönhetően a Balaton közelségének, a számos termálfürdőnek és a kiváló borvidékeknek. A lakás elhelyezkedése tökéletes választás azoknak, akik a városi élet előnyeit szeretnék élvezni, miközben a természet közelségét és a nyugalmat sem kell nélkülözniük. A társasházi környezet biztonságot és komfortos életvitelt kínál a jövendőbeli tulajdonosoknak. A lakás modern fűtési megoldásai, mint a gáz cirkó fűtés, nem csak kényelmes, de gazdaságos megoldást is jelentenek a hideg hónapokban. Az ingatlan teljeskörűen felújított, így az új tulajdonosoknak nem kell komolyabb beruházásokba fogniuk a költözés után.  A háromszintes téglaépület harmadik emeletén található otthon nem csak hogy panorámás kilátással büszkélkedik, de a napfényes szobák garantálják a világos és pozitív hangulatot minden nap. A lakás méretével és elhelyezkedésével ideális választás lehet nyaralónak, akár állandó lakhatásra.Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bátran!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2006
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vass Veronika Duna House - Balatonfüred - Aranyhíd sétány Az iroda összes hirdetése
+36 30 464 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vass Veronika Duna House - Balatonfüred - Aranyhíd sétány Az iroda összes hirdetése
+36 30 464 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY