Eladó lakás Balatonfüred 122 nm
Eladó lakás Balatonfüred 122 nm
Eladó lakás Balatonfüred 122 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7784192
Referenciaszám: LK019724-4411017
Frissítve: 1 napja

Balatonfüred eladó téglalakás 4 szobás: 199 millió Ft

199 millió Ft
1 631 148 Ft/m²
122 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 577 549 Ft
Második évtől
788 184 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
*** Kizárólag a Duna House kínálatában! Kiváló ár-érték arány! *** Megvételre kínálok Balatonfüred nyugodt, PANORÁMÁS övezetében egy prémium minőségben kivitelezett lakást. Az ingatlan egy kis lakóközösségű zárt lakóparkban helyezkedik el, gyönyörűen PARKOSÍTOTT környezetben. A 2018-ban átadott minimál stílusú, 2 lakóegységes társasházi lakás 109 négyzetméter lakóterülettel, és 27 négyzetméter balatoni örökpanorámás teraszkapcsolattal rendelkezik. Az ingatlanban előszoba, gépészeti helyiség, TÁGAS amerikai konyhás nappali teraszkapcsolattal, 2 szoba, fürdőszoba+mosdó, valamint egy szülői hálószoba SAJÁT fürdőszobával és teraszkapcsolattal került kialakításra. A kivitelezéskor KIEMELT szempont volt a legmagasabb minőségű anyaghasználat, valamint a HARMONIKUS enteriőr kialakítása. Főbb műszaki jellemzők: - Prémium olasz hidegburkolatok, igazi fa melegburkolatok - Panasonic Aquarea hőszivattyú NGBS padlófűtéssel, mennyezet hűtéssel - 3 rétegű hő és hangszigetelt nyílászárók, a nappaliban nagy szárnyfesztávú szervós tolóajtóval - Felső kategóriás gépesített konyhabútor - Motoros redőnyök, a teraszon motoros vezérlésű árnyékoló rendszer - BWT vízlágyító rendszer - Paradox riasztó rendszer A lakáshoz 100 nm saját használatú kertkapcsolat tartozik. A tulajdonosok itt akár 4 autó parkolására alkalmas TÉRKÖVEZETT beállóhelyet alakítottak ki. Ennek ára +10 Mft, és kötelező megvásárolni a lakáshoz. Az ingatlan vételára tartalmazza a teljes bútorzatot, és egyéb ingóságokat. Ide csak a bőröndjét kell hoznia, gyorsan birtokba vehető. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, valamint további információra van szüksége, várom hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2018
Energetikai besorolás:
A
luxus
kocsibeálló
jó közlekedésű
csendes
amerikai konyha
bútorozott
alacsony közös költség
vízórás
hőszigetelt
riasztó
kaputelefon
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Veszprém DH Veszprém DH Az iroda összes hirdetése
+36 20 237 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Veszprém DH Veszprém DH Az iroda összes hirdetése
+36 20 237 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY