Eladó lakás Ajka 27 nm
Eladó lakás Ajka 27 nm
Eladó lakás Ajka 27 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8023310
Referenciaszám: 205704057
Frissítve: 16 napja

Ajka eladó téglalakás 1 szobás: 19,3 millió Ft

19,3 millió Ft
714 815 Ft/m²
27 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 56 014 Ft
Második évtől
76 442 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ajka egy remekül frekentált részén található ez a 27 nm-es, erkélyes, teljesen felújított garzonlakás, amely tökéletes választás lehet azok számára, akik a kényelmet és stílust keresnek egy jól kihasználható de nem túl nagy térben. Egyedülállóknak vagy fiatal pároknak tökéletes otthonául szolgálhat ez az ízléses kis ékszerdoboz. A lakás központi része a tágas, 16,5 négyzetméteres napfényes délnyugatra néző és egy erkéllyel is rendelkező szoba. A felújítások igazán mindenre kiterjedtek, az elektromos vezetékek cseréjével biztosítva van az otthon biztonsága és kényelme. A rezsi és a közösköltség nagyon alacsony. Az 5 négyzetméteres zárható pince, tökéletes tárolóhely a kerékpárnak, vagy egyéb tárgyaknak. Az ultcán a tulajdonos ingyen parkolhat. A lakóközösség barátságos és csendes. A közelben számos bevásárlási és szórakozási lehetőség is megtalálható, mint például cukrászda, parkok, művelődési ház, jégpálya, stb.   Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy otthonra leljen ebben a hangulatos és kényelmes mini lakásban, mely minden igényt kielégít. Lépjen kapcsolatba velünk még ma, és tegye meg az első lépést az új otthona felé! 

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Házközponti
Erkély:
1,2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
összkomfortos
erkély
pince
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Tímea Büki Immobilien Az iroda összes hirdetése
+36 30 657 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Tímea Büki Immobilien Az iroda összes hirdetése
+36 30 657 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY