Eladó lakás Zalaegerszeg, Nekeresd 42 nm
Eladó lakás Zalaegerszeg, Nekeresd 42 nm
Eladó lakás Zalaegerszeg, Nekeresd 42 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7928359
Referenciaszám: 166459
Frissítve: 18 napja

Zalaegerszeg eladó társasházi lakás 2 szobás: 29,99 millió Ft

29,99 millió Ft
714 048 Ft/m²
42 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 87 039 Ft
Második évtől
118 782 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #166459 hivatkozási számú zalaegerszegi társasházi lakás. Eladó Zalaegerszeg Nekeresdi város részében a Kék madár lakóparkban, egy 42 négyzetméteres, felújítandó állapotú 2006-ban épült társasházi lakás. Az ingatlan ideális választás lehet azok számára, akik egy kicsit a város zajától távolabb szeretnének otthont találni. Az ingatlanban jelenleg amerikai-konyha nappali, egy szoba, fürdő wc-el, előszoba és erkély található. A fűtést házközponti egyedi mérőórával, a nyílászárók pedig hőszigetelt műanyag szerkezetűek. Az alacsony fenntartási költségek lehetővé teszik, hogy költséghatékonyan üzemeltethesse otthonát. A lakás könnyen felújítható, mivel csak esztétikai felújítást kell végezni ( festés, hideg, meleg burkolatok) így az új tulajdonos személyre szabhatja az ingatlant az egyedi igényeinek megfelelően. Az ingatlan egy zárt lakópark, rendezett és kulturált lépcsőházban található, ami további biztonságot és kényelmet nyújt a lakóknak. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és válassza ezt az ingatlant, ha nem szeretné otthonát a város szívében kialakítani! Amennyiben további információkra van szüksége, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem, keressen bizalommal a +36 30 3310342-es telefon számon. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó zalaegerszegi társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #166459 Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2006
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács József Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 331 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács József Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 331 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY