Eladó lakás Törökbálint, Tükörhegy aljában 78 nm
Eladó lakás Törökbálint, Tükörhegy aljában 78 nm
Eladó lakás Törökbálint, Tükörhegy aljában 78 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7271502
Referenciaszám: 12-3679
Feltöltve: 20 napja

Törökbálint eladó társasházi lakás 3 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
639 744 Ft/m²
78 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 144 823 Ft
Második évtől
197 640 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Törökbálinton, a Tükörhegy szomszédságában egy bruttó 78 nm-es, félig kész, tetőtéri lakást. A lakásba egy külső lépcsőn jutunk fel, ahonnan egy közlekedőből nyílik az amerikai konyhás nappali, valamint egy építés alatt lévő tér, melynek kialakítása az új tulajdonosra vár. A nappaliból nyílik egy fürdőszoba+WC. A ház 2007-ben épült, a tetőtéri lakás kialakítása 2021-ben kezdődött. A tervek alapján az el nem készült részben ki lehet alakítani 2, vagy 3 szobát. A fűtést és a meleg vizet egy kombi cirkó biztosítja. A közművel az alsó lakásról almérőkkel leválaszthatóak. A z ingatlan társasházzá nyilvánÍtható. Jelenleg a villanyszámla a teljes ingatlanra 10 e Ft/hó, a gáz jelenlegi fogyasztása 2300 m3/év. A tulajdonos a hátsó fal szigetelését vállalja, mely a fűtési költségeket jelentősen csökkenti. Az infrastruktúra kiváló, kb. 5-10 perc sétával, bolt, gyógyszertár, étterem elérhető. Az ingatlantól 5 perc sétára a 172,173,272 buszmegálló Kelenföld vasútállomás felé, valamint a 88-as buszmegálló a Campona felé. Az ingatlanhoz gépkocsival beállás megegyezés tárgya. Amennyiben felkeltettem érdeklődését hívjon minden nap (hétvégén is) 8-20 óra között. Teljes körű ingyenes hitelügyintézés, azon ügyfeleknek is akik nem a mi adatbázisunkból vásárolnak ingatlant. E-tanúsítvány készítése rövid határidővel. Ügyvédi munka megegyezés szerint, abban az esetben is ha nem nálunk vásárolt ingatlanra szerződne.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
komfortos
amerikai konyha
bútorozatlan
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pálinkás Tünde Balla Ingatlan - XI. kerületi iroda, Buda és vonzáskörzete Az iroda összes hirdetése
+36 70 377 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pálinkás Tünde Balla Ingatlan - XI. kerületi iroda, Buda és vonzáskörzete Az iroda összes hirdetése
+36 70 377 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY