Eladó lakás Szigetszentmiklós, Lakihegy 37 nm
Eladó lakás Szigetszentmiklós, Lakihegy 37 nm
Eladó lakás Szigetszentmiklós, Lakihegy 37 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7937662
Referenciaszám: FV-0007
Frissítve: 3 hónapja

Szigetszentmiklós eladó társasházi lakás 1+2 fél szobás: 31,9 millió Ft

31,9 millió Ft
862 162 Ft/m²
37 m²
Alapterület
1+2 fél szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 92 582 Ft
Második évtől
126 347 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szigetszentmiklós-Lakihegyen, Horgony lakóparkban eladó egy 2 szobás, nappali-étkezőkonyhás, saját kertes kis lakás, a hozzá tartozó gépkocsi beállóval. A ház 2009-ben épült, porotherm téglából, homlokzati hőszigeteléssel. Jó elosztásának köszönhetően kis mérete ellenére két hálószoba került kialakításra (7 és 6,23 m2). A nappali-konyha egyben 19 m2, ebből 3,7 m2 a konyha. A lakás fűtése gázcirkó kazánnal lett megoldva, nyílászárói műanyagok, redőnnyel és szúnyoghálóval ellátva. Saját kis szeparált előkertje alkalmas lehet a kinti időtöltésre, grillezésre, pihenésre, vagy gyerekeknek kis medence, homokozó, kerti hinta elhelyezésére. Parkolni a lakáshoz tartozó, ám külön helyrajzi számon lévő autóbeállón lehet. Ez 1,5 M Ft-ért megvásárolható a lakás mellé. A parkolót nem kötelező megvásárolni, ebben az esetben parkolni a lakópark bejáratánál lehet az utcán. Bevásárlási lehetőség, Aldi 3 percre, iskola óvoda pár perc alatt elérhető. A közlekedés kiváló, több busz, volánbusz, éjszakai járat is közlekedik, megálló 2 percre a lakástól. M0-ás felhajtó kocsival 2 perc, viszont a reggeli és esti órákban kicsit zsúfoltabb a közlekedés. Ha felkeltette érdeklődését, megtekintené, vagy további információra lenne szüksége, a hét bármely napján keressen bizalommal! Természetesen a vásárláshoz hitelt is igénybe lehet venni, ehhez szakértő kollégám díjmentes segítséget nyújt Önnek. Cégünk elsősorban ingatlanközvetítéssel foglalkozik. Ezenkívül megkereshet bennünket ingatlanfelújítással, új ingatlan megtervezésével és építésével, de ha csak tanácsra vagy információra van szüksége eladással vagy vásárlással kapcsolatban, akkor is állunk a rendelkezésére. Amennyiben ingatlanközvetítő vagy és ügyfelednek keresel hasonló ingatlant, hívj bátran, szívesen együttműködünk más közvetítőkkel.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2009
Energetikai besorolás:
D
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
saját parkoló
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
étkező
terasz
kábeltévé
internet
bútorozatlan
beépített konyhabútor
hőszigetelt
riasztó
parkettás
redőny
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
FIVE Ingatlan FIVE Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 899 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
FIVE Ingatlan FIVE Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 899 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY