Eladó lakás Szántód 72 nm
Eladó lakás Szántód 72 nm
Eladó lakás Szántód 72 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7566472
Referenciaszám: 160635
Frissítve: ma

Eladó 3 szobás társasházi lakás 114,69 millió Ft értékben Szántódon - Szántódi lakópark lakóparkban

Szántód
114,69 millió Ft
490 129 Ft/m²
72 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 332 860 Ft
Második évtől
454 256 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Szántódon épülő luxuskategóriájú lakóparkban 4 db kiváló elrendezéssel épülő lakást.   Az ingatlan téglaépítésű, 10 cm szigeteléssel rendelkezik. A tető Terrán cserépfedést kap. A lakások fűtése kombi gázkazánnal megoldott padlófűtésen keresztül, illetve egy hűtő-fűtő klíma biztosítja a kellemes hőmérsékletet. Esztétikai szempontból kívül barna, belül fehér színű, 3 rétegű nyílászárók kerülnek beépítésre, helyiségenként 1-1 szúnyoghálóval, elektromos, távirányítós redőnyökkel. Komplett riasztórendszer kerül beépítésre. A fürdők magas minőségű Mofém csaptelepekkel felszereltek, alföldi alulöblítős wc-vel, beépített wc-tartállyal, épített zuhanyfülkével és törölközőszárítóval kiegészítve. Saját parkolóhely tartozik minden lakáshoz. Szántódi lakóparkban eladásra kínálok egy 66 m2-es újépítésű lakást, melyhez 12 m2 terasz és 234 m2 kert tartozik, A Balatonpart 600 méterre, bevásárlási lehetőségek közelben, kiváló tömegközlekedés (vasútállomás Zamárdi, Szántód,távolsági buszmegálló, komp), a szabadstrand és a Balaland gyalogosan is elérhető távolságra.  A lakásba belépve a nappali-étkező-konyhába érkezünk. Egy fürdőszoba, egy külön wc és még két hálószoba található. A földszinti lakások kertkapcsolatosak, az emeleti lakások teraszosak. Hideg- és melegburkolatok bizonyos összeg keretéig saját ízlés szerint választhatóak, így saját ízlése szerint alakíthatja ki otthonát. A lakások vételára tartalmazza az áfát. Kulcsrakészen, saját parkolóhellyel lehet Öné a fantasztikus lakások egyike!

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2023
Tervezett átadás:
2023. augusztus
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nyitrai Gabriella Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 414 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nyitrai Gabriella Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 414 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Projekthez kapcsolódó további ingatlanok