Eladó lakás Sopron 86 nm
Eladó lakás Sopron 86 nm
Eladó lakás Sopron 86 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7389625
Referenciaszám: 158431
Feltöltve: 16 napja

Sopron eladó társasházi lakás 5 szobás: 74,99 millió Ft

74,99 millió Ft
871 977 Ft/m²
86 m²
Alapterület
5 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 217 640 Ft
Második évtől
297 015 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Sopron Ingatlaniroda kínálatában eladó a #158431 hivatkozási számú soproni társasházi lakás. Sopron közkedvelt lakóparkjában eladó egy kiváló elosztású belső kétszintes, ERÉLYES lakás. A Besenyő utcában található ez a 2002-ben épített, rendkívül jó infrastruktúrával rendelkező bruttó 94m2-es, NAPPALI + 4 SZOBÁS 2. emeleti ingatlan. A lakás belső elrendezése: Az alsó szint helyiségei: egy tágas nappali (24m2), egy panorámás erkély (6m2), egy különálló, ablakos, jó benapozású konyha (9m2), egy dolgozószoba (6m2) és egy különálló WC (1,5m2). A felső szint helyiségei (tetőtér): 3 hálószoba (11,5m2 - 8,5m2 - 9m2) és egy kádas fürdőszoba (6m2). Ezen a szinten mindegyik szobába klíma került beépítésre. A két egymás mellett lévő gyerekszoba könnyedén összenyitható és igény szerint egy nagyobb szobává alakítható. A lakás 2020-ban teljeskörű esztétikai felújításon esett át, fűtésről egyedileg mért távhő gondoskodik. Ablakai dupla üvegezésű fa nyílászárók, redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelve. A fürdőszobában Ravak sarokkád zuhanyfallal, Ravak és Grohe szaniterekkel. Nappaliban beépített elektromos látvány kandalló, kapcsolható 2KW fűtőteljesítménnyel. Stanley tükörajtós szekrények törésbiztos biztonsági üvegből készült tolóajtókkal és beépített világítással. Garázs külön vásárolható hozzá; 7.900.000,-Ft. AKÁR AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, PER ÉS -TEHERMENTES! Kiknek ajánlom? - Akik egy kellemes otthont keresnek - Kis és nagycsaládosok részére illetve home office-ban dolgozóknak (2 DB DOLGOZÓSZOBA!!!) - Akiknek fontos, hogy minden infrastruktúra gyalogos távolságon belül legyen (bolt, iskola, óvoda, játszótér...) - Sopron - Erzsébet kert közelében - belső kétszintes, erkélyes lakás - 2. emeleti - nappali + 4szobás - bruttó 94m2 - nyugati tájolású - kilátás: panorámás   Amennyiben a 158431-es számú eladó ingatlan vagy bármely kínálatunkban található lakás, családi ház, garázs, bérlemény felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal! Vásárolna és hitelre van szüksége? Bankfüggetlen hitelügyintézéssel is készséggel állunk az Ön rendelkezésére! Az otthon érték. Az ingatlan üzlet. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó soproni társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #158431 Az Openhouse Sopron Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2002
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gróz Róbert Openhouse Sopron Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 267 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gróz Róbert Openhouse Sopron Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 267 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY