Eladó lakás Siófok 32 nm
Eladó lakás Siófok 32 nm
Eladó lakás Siófok 32 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 7818657
Referenciaszám: 163808
Frissítve: 18 napja

Eladó 1 szobás társasházi lakás 43,13 millió Ft értékben Siófokon - Balaton közeli új lakások lakóparkban

Siófok
43,13 millió Ft
1 347 938 Ft/m²
32 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
10 felett
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 125 186 Ft
Második évtől
170 842 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az OPENHOUSE SIÓFOK FUTURE INGATLANIRODA kínálatában eladó a #163808 hivatkozási számú SIÓFOKI TÁRSASHÁZI LAKÁS. Siófok belvárosához közel, a vasút alatti területen kerülnek kialakításra a lakások, egy korábbi családi ház újjáépítésével. - tégla falazat (korábbi épület falazata, stabil alapokkal!) -  új 3 rétegű nyílászárók, szúnyoghálóval, motoros redőnnyel - hőszivattyús hűtés-fűtés, melegvízellátás - energetikai szempontból megfelelő külső szigetelés, extra tetőtéri szigetelés - födémszigetelés (hang) - távirányítós elektromos kapu, kaputelefon - kizárólagos kertkapcsolat - parkolóhely opcionálisan vásárolható: 2.875.600,-Ft   Balaton 400m, bevásárlási lehetőség, gyógyszertár, óvoda, iskola, belváros pár perc kényelmes sétára helyezkedik el Befektetésnek, nyaralónak, állandó lakhatásra is tökéletes! Ha felkeltette érdeklődését ez az ELADÓ SIÓFOKI TÁRSASHÁZI LAKÁS, vagy bármely más TÁRSASHÁZI LAKÁS és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #163808 Az OPENHOUSE SIÓFOK FUTURE INGATLANIRODA tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A TÁRSASHÁZI LAKÁS VÁSÁRLÁSHOZ HITELT IGÉNYELNE? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Tervezett átadás:
2023. október
Erkély:
7,3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gracza Anett Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 493 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gracza Anett Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 493 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Projekthez kapcsolódó további ingatlanok