Eladó lakás Siófok, Sóstó 52 nm
Eladó lakás Siófok, Sóstó 52 nm
Eladó lakás Siófok, Sóstó 52 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8088389
Referenciaszám: 168528
Frissítve: 10 napja

Eladó 3 szobás társasházi lakás 59 millió Ft értékben Siófokon - Sóstói nyugalom lakóparkban

Siófok, Sóstó
59 millió Ft
1 134 615 Ft/m²
52 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 171 233 Ft
Második évtől
233 683 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda kínálatában eladó a #168528 hivatkozási számú siófoki társasházi lakás. Lakást, nyaralót, vagy csak megfelelő befektetést keres?  Az Openhouse Siófoki irodája eladásra kínál Siófok, Sóstó városrészén, új építésű környezetben, 3x6 lakásos lakóparkban található, korszerű, a mai kor igényeinek megfelelő, magas műszaki tartalommal rendelkező lakásokat. A lakások 48-59 m2 nagyságúak, mindegyikben amerikai konyhás nappali, két hálószoba, fürdőszoba WC-vel ,emeleti lakások erkéllyel. Lakások jellemzői: - Tégla építésű -15 cm homlokzati hőszigeteléssel -korszerű nyílászárók, minden helyiségben elektromos redőny -BVF elektromos padlófűtés -felszerelt klíma -magas minőségű hideg-meleg burkolatok, a szaniterekre, belső ajtókra szintén a prémium minőség a jellemző -földszinti lakások privát, elkerített kertkapcsolattal A lakásokhoz a zárt udvaron belül gépkocsibeálló lett kialakítva, melynek ára 2.000.000 Ft. A társasház kertje parkosított, zöld területekkel. A kertben továbbá kialakításra került egy fedett, automata vegyszer adagolóval, világítással ellátott, fűthető medence. A  lakások átadása  2024 év június hónapban. Kiváló befektetés saját használatra és kiadás céljából is. Bérbe adná, de nem szeretne ezzel foglalkozni. Erre is kínálok kedvező megoldást! További információért és megtekintésért kérem hívjon bizalommal. Az Openhouse Siófok, az ingatlan megvásárlását követően vállalja: - a birtokbaadási esemény lebonyolítása - ingatlan bérbeadása, hasznosítása (szezonális vagy éves jelleggel) - lakberendezői (Home Staging) szolgáltatás - kedvezményes díjú, szakszerű költöztetés Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó siófoki társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #168528 Az Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2024
Tervezett átadás:
2024. szeptember
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nyitrai Gabriella Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 414 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nyitrai Gabriella Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 414 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Projekthez kapcsolódó további ingatlanok