Eladó lakás Siófok, Ezüstpart 80 nm
Eladó lakás Siófok, Ezüstpart 80 nm
Eladó lakás Siófok, Ezüstpart 80 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8023809
Referenciaszám: 167675
Frissítve: 16 napja

Siófok eladó társasházi lakás 3 szobás: 172 millió Ft

172 millió Ft
2 150 000 Ft/m²
80 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 499 188 Ft
Második évtől
681 245 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda kínálatában eladó a #167675 hivatkozási számú siófoki társasházi lakás. Prémium minőségű, privát használatú partszakasszal rendelkező balatoni panorámás társasházi lakás Siófokon Siófok Ezüstarti részén közvetlen vízpart mellett eladó egy második emeleti luxus lakás! - A lakás teljes hosszában épült 17 m2es nyugati fekvésű erkélyről gyönyörködhet a Balatoni naplementében! - Privát, 200 méter hosszú, fürdőzésre, pihenésre alkalmas partszakasz, nyári szezonban saját stéggel a kisebb hajók, csónakok számára - Tavasztól őszig használható, temperált hőmérsékletű udvari medence - A lakópark környezete parkosított, zárt terület - A lakásban a tér világos, napfényes, tágas érzetű, amit tovább növel a nappali  teljes déli falán lévő 3 méter széles, ötletes tükör borítás is. - A 72 m2es alapterületen két hálószoba, nappali, konyha-étkező, fürdő, külön wc és tároló helyiség van. - Minden helyiség hűtő-fűtő klímával felszerelt, ami egyedi hőszivattyúról működik, és a már kiépített okosotthon rendszerrel kényelmesen, távolról is vezérelhető igény szerint - Minőségi műanyag nyílászárók, alumínium, elektromos redőnnyel - Prémium minőségű építőanyagok és kivitelezés jellemzik a társasházat, ami nyaralásra és állandó otthonnak is használható - Német és olasz gyártmányú újszerű, minőségi bútorok és berendezési tárgyak, beépített, gépesített konyhabútor - A zárt lépcsőházban lift szolgálja a kényelmes feljutást - A biztonságról a lakópark területén kamerarendszer, a lakásban riasztó gondoskodik - Nyugodt, nívós környezet,15 perc sétatávolságra a belvárostól, hajóállomástól, vitorláskikötő 5 percre - A lakáshoz saját udvari kocsibeálló tartozik, vételára +6.000.000, Ft, és igény szerint saját földszinti tároló 2.000.000,- forintért vásárolható. - Közös költség 38.000, Ft, ami tartalmazza a felújítási alap havidíját, a kertgondozást, közösségi áramszámlát, lépcsőház takarítást, medence karbantartást - Az ingatlan vételára bútorozottan, berendezve értendő! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó siófoki társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #167675 Az Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2019
Energetikai besorolás:
A

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tábori Nikolett Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tábori Nikolett Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY