Eladó lakás Siófok, Belváros 60 nm
Eladó lakás Siófok, Belváros 60 nm
Eladó lakás Siófok, Belváros 60 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7617916
Referenciaszám: 161347
Feltöltve: 17 napja

Siófok eladó társasházi lakás 2 szobás: 44,9 millió Ft

44,9 millió Ft
748 333 Ft/m²
60 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 130 311 Ft
Második évtől
177 837 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
 Siófoki Openhouse Future Ingatlaniroda kínálatában a 161347 referenciaszámon lévő 2 szobás Siófok belvárosi ingatlant kínálja eladásra! A 4. emeleti társasházi lakás Siófok frekventált helyén a belvárosban található, amely közelében minden szolgáltatás 4-5 perces sétával elérhető (buszpályaudvar, vasút állomás, iskolák, óvodák, gyógyszertárak, élelmiszerboltok, posta, üzletek, éttermek, önkormányzat, orvosi rendelő).   Balaton part 12 perc kényelmes sétára található. A 60 m2-es lakás elosztása: - előszoba-étkező - nappali, mely hálószobaként is funkcionálhat - fürdőszoba - WC  - konyha, melyben gáztűzhely is elhelyezhető - hálószoba - nagy méretű loggia Dupla üvegezésű, hőszigetelt  műanyag nyílászárókkal és redőnnyel felszerelt lakás, mely 20 cm Dryvit hőszigetelést kapott. Fűtése egyedileg szabályozható konvektoros fűtés, nagyon alacsony gázszámlával! Bőven bele fér a rezsivédett elszámolásba! Közös tároló áll rendelkezésre a földszinten és az emeleten is, mely a lakás felett található. Lift nincs a társasházban. Parkolás a ház körül ingyenes. Ideális állandó lakhatásra vagy akár befektetésnek, hiszen az év minden szakában könnyen kiadható: akár hosszú, akár rövidtávra! Közös költség 11.000 Ft/hó.  Amennyiben az általam kínált siófoki lakás, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal! Vásárolna, de nincs rá keret? Openhouse Future Ingatlaniroda díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel áll rendelkezésére!    

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (héra)
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nyitrai Gabriella Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 414 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nyitrai Gabriella Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 414 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY