Eladó lakás Siófok, Aranypart 82 nm
Eladó lakás Siófok, Aranypart 82 nm
Eladó lakás Siófok, Aranypart 82 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 6955963
Referenciaszám: 149427
Feltöltve: 21 napja

Siófok eladó társasházi lakás 3 szobás: 150 millió Ft

150 millió Ft
1 829 268 Ft/m²
82 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 435 338 Ft
Második évtől
594 109 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Napelemes, elektromos autótöltős, jacuzzis, riasztós penthouse lakás! BEFEKTETŐK FIGYELEM! Kiadásra, és állandó lakhatásra is alkalmas PENTHOUSE lakás eladó teljes bútorzattal, jacuzzival, gépesítéssel, udvari beállóval, saját elektromos autótöltővel, napelemmel, riasztóval. Siófok egyik legnépszerűbb utcájában, a Balatontól, Petőfi sétánytól, Víztoronytól mindössze pár lépésnyire eladó egy gépesített, bútorozott, riasztóval felszerelt, jacuzzival rendelkező penthouse lakás, melyhez tartozik egy gépkocsibeálló, saját elektromos autótöltő, a földszinten közös wellness (34 fokra fűtött élménymedence és szauna). Az 59 m2-es lakásban 2 hálószoba, egy nappali, 2 fürdőszoba plusz egy hatalmas 47 m2-es terasz került kialakításra.  A ház szigetelt, talajszondás geotermikus fűtés-hűtés került kiépítésre.  Egész éves kiadás, vagy nyaraltatás szempontjából igazi kuriózum, 6 fő elszállásolására van lehetőség. Ideális elhelyezkedésének köszönhetően mind állandó lakásnak, mind nyaraltatásra kiváló választás. Azonnal költözhető, hasznosítható télen-nyáron! Az utcában ritkán van eladó ingatlan, csapjon le rá! Irodánk teljes körű ügyintézést tud vállalni kiadás esetén is! Azonnal bérbe tudjuk adni!

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2018
Energetikai besorolás:
A+

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gracza Anett Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 493 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gracza Anett Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 493 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY