Eladó lakás Miskolc, Győri kapu 49 nm
Eladó lakás Miskolc, Győri kapu 49 nm
Eladó lakás Miskolc, Győri kapu 49 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7957490
Referenciaszám: 166838
Frissítve: 17 napja

Miskolc eladó társasházi lakás 2 szobás: 20,9 millió Ft

20,9 millió Ft
426 531 Ft/m²
49 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 60 657 Ft
Második évtől
82 779 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Miskolc Görgey Artúr utcai Ingatlaniroda kínálatában eladó a #166838 hivatkozási számú miskolci társasházi lakás. Eladó az egyik legkedveltebb miskolci városrészen, a Győri kapuban található 2 szobás lakás, a Rácz Ádám utcában  - 2. emeleti elhelyezkedés  - zöld parkos, fás területre néző ablakok, csendes, forgalomtól mentes társasház  - a tégla falazat glettelt, frissen festett falakkal párosul   - a szobák fa parkettával burkoltak  - a fűtés korszerűsített, a lakás melegét radiátorok biztosítják  - a használati melegvizet  kondenzációs kazán biztosítja  - a meleg lakásban tartását elősegítik a 2018-ban cserélt hő- és hangszigetelt műanyag ablakok  - a lakáshoz zárható pince is tartozik  - a környék kifejezetten csendes, rendezett  - a háztól 10 percen belül található több bolt, orvosi rendelő, gyógyszertár, iskola, óvoda   - villamos és buszmegálló 300 méteren belül van, a belváros kb 10 perc alatt elérhető  - a Bükk és Lillafüred közelsége, könnyű elérhetősége számtalan kikapcsolódási lehetőséggel kecsegtet, csakúgy mint a Kisvasút végállomása  - a lakás tehermentes, azonnal birtokba vehető  - megtekintés rugalmasan, egyeztetve akár hétvégén is lehetséges   - ne hagyja ki ezt a kiváló ingatlant, akár otthont, akár befektetési lehetőséget keres Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó miskolci társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #166838 Az Openhouse Miskolc Görgey Artúr utcai Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bodnárné Kincses Gabriella Openhouse Miskolc Görgey Artúr utcai Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 551 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bodnárné Kincses Gabriella Openhouse Miskolc Görgey Artúr utcai Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 551 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY