Eladó lakás Hévíz 59 nm
Eladó lakás Hévíz 59 nm
Eladó lakás Hévíz 59 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7786104
Referenciaszám: 163168
Frissítve: 19 napja

Eladó 3 szobás társasházi lakás 73 millió Ft értékben Hévízen - Hévízi nyugalom lakóparkban

Hévíz
73 millió Ft
1 237 288 Ft/m²
59 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
10 felett
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 211 865 Ft
Második évtől
289 133 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az OPENHOUSE BALATONBOGLÁR INGATLANIRODA kínálatában eladó a #163168 hivatkozási számú HÉVÍZI TÁRSASHÁZI LAKÁS. Hévíz egyik legszebb, dombos részén, panorámával a városra, 1500méter távolságra, mintegy 20 perces kényelmes sétára a Hévízi tótól, 10 percre a belvárostól épül fel, a mai kor követelményeit teljes mértékben kielégítő, 6 lakásos társasház. A társasház alatt a gépkocsik részére beálló kerül kialakításra. A tégla falakat megfelelően szigetelik, hogy a nyári és téli kellemes hőmérsékletet a hőszivattyús hűtés-fűtés maximálisan és költséghatékonyan tudja biztosítani. Műszaki paraméterek: - tégla falazat - 15cm hőszigetelés - monolit födém - 3 rétegű. antracit színű nyílászárók - terrán antracit tetőcserép - antracit eresz-, esővíz csatorna - hőszivatyús fűtés-hűtés klímán keresztül (lakásonként 3db) - riasztó kábelezés - kiállással - H tarifás villanyórák - üvegkorlátok a teraszokon - parkolóhelyek lakásonként - térburkolattal ellátott és parkosított közös udvar - gerébtokos beltéri ajtók - tároló lakásonként - utcafronti modern kerités, elektromos kapuval - hideg és meleg burkolatok bizonyos keretösszegig választhatóak (felár ellenében eltérő is lehet) Ha felkeltette érdeklődését ez az ELADÓ HÉVÍZI TÁRSASHÁZI LAKÁS, vagy bármely más TÁRSASHÁZI LAKÁS és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #163168 Az OPENHOUSE BALATONBOGLÁR INGATLANIRODA tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A TÁRSASHÁZI LAKÁS VÁSÁRLÁSHOZ HITELT IGÉNYELNE? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Tervezett átadás:
2023. október
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Openhouse Balatonboglár Ingatlaniroda Openhouse Balatonboglár Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Openhouse Balatonboglár Ingatlaniroda Openhouse Balatonboglár Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Projekthez kapcsolódó további ingatlanok