Eladó lakás Győr, Győrszentiván 683 nm
Eladó lakás Győr, Győrszentiván 683 nm
Eladó lakás Győr, Győrszentiván 683 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7868313
Referenciaszám: 698600162
Frissítve: 17 napja

Győr eladó társasházi lakás 5+2 fél szobás: 225 millió Ft

225 millió Ft
329 429 Ft/m²
683 m²
Alapterület
5+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 653 007 Ft
Második évtől
891 163 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
**ELADÓ** - Győrszentivánban, a **NAGY HÍRNÉVVEL** és **KIALAKULT VENDÉGKÖRREL** rendelkező társasházként nyilvántartott épületegyüttes!  A belterületen található, hosszú évek óta **PROSPERÁLÓ** ingatlan egyszerre kínál 2 **kiváló minőségű LAKÁST**, egy **DINAMIKUS** vendéglátó üzletet **kellemes MELEGKONYHA megoldással**, valamint egy élvezetes kikapcsolódást nyújtó tekézőt.  Modern, térkövezett és aszfaltozott parkolója **AKÁR 15 GÉPKOCSI számára** kínál helyet. Az étterem mellé tartozó tárolópincék és a földszinten található, fedett és zárható tárolók **EXTRA** tárolási lehetőségeket biztosítanak.  A **TULAJDONOSOK** nem spóroltak a fejlesztéseken: egy modern, **25 KW-os NAPELEM rendszerrel** felszerelt ingatlant adnak át, ami a **450 m² ALAPTERÜLETŰ** étterem fenntartási költségeit **MINIMÁLISRA** csökkenti.  Energiatakarékos és **BARÁTSÁGOS KÖRNYEZET**: ahol akár 130 fő étkezhet menüs, ala carte vagy alkalomszerű rendezvények (esküvő, céges évzárók stb.) formájában. A **LUXUS LAKÁSOK** 100 m² alatti alapterületűek, összesen 7 szobával, 2 fürdőszobával, 2 erkéllyel, 2 konyha-étkezővel és külön mellékhelyiségekkel vannak ellátva. Mindkét ingatlan külön helyrajzi szám alatt nyilvántartott, műanyag szerkezetű, hőszigeteléssel és redőnyös tetőtéri ablakokkal rendelkezik. A LAKÁSOK és a VENDÉGLÁTÓ egységek **LÉGKONDICIONÁLTAK**, és riasztó- valamint kamerarendszerrel biztosítottak. A hátsó, **ÁPOLT PARKOSÍTOTT UDVART** polgári szertartások és állófogadások helyszínéül is fel lehet használni, locsolása fúrt kútról megoldott. Az étteremhez tartozó **ÖSSZES BERENDEZÉSI és HASZNÁLATI TÁRGY**, gép, bútor stb. a vételár részét képezi.  Ne hagyja ki ezt a **KÍNÁLATOT** - lépjen be a **SIKERES VÁLLALKOZÁS** világába, ahol minden lehetőség nyitva áll Ön előtt!

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1960
Erkély:
3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Van
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
összkomfortos
garázs
étkező
kamra
erkély
internet
bútorozott
lift
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Galambos Andrea Rezidencia Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 790 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Galambos Andrea Rezidencia Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 790 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY