Eladó lakás Budapest XX. kerület 32 nm
Eladó lakás Budapest XX. kerület 32 nm
Eladó lakás Budapest XX. kerület 32 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7939246
Frissítve: 3 hónapja

Budapest XX. kerület eladó társasházi lakás 1 szobás: 29,99 millió Ft

29,99 millió Ft
937 188 Ft/m²
32 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 87 039 Ft
Második évtől
118 782 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pestszenterzsébet legbiztonságosabb, legszebb, kiemelt, intenzíven fejlődő részén, a Gubacsi lakótelepen kitűnő állapotú, téglaépítésű társasházban nem felújított (ez előny egyben, hiszen a leendő vevő maga dönt a felújítás minőségéről, mértékéről és mikéntjéről), de átlagos, korának megfelelően műszakilag jó állapotú, 1. emeleti, gázfűtéses, parkettázott szobával rendelkező, erkélyes, önálló, egyénileg zárható kis pincerésszel rendelkező, 31 négyzetméteres (plusz erkély 2 négyzetméter) kedves kis lakás eladó. A lakás remek tájolású, alacsony közös költséggel és kis rezsivel. A lakóközösség nagyon jó, a ház közös helyiségei és környezete rendezett, tiszta. Közelben számtalan rekreációs, sportolási lehetőség, a Ráckevei (Soroksári)-Duna melletti vadonatúj, elegáns sétány igényes vendéglőkkel 200 méter, csónakházak, kikötők, jégcsarnok, teniszpályák, igényes jódos-sós gyógyfürdő-SPA és egy másik uszoda, lovarda, kitűnően felszerelt edzőterem szinte karnyújtásnyira! Gyógyszertár, élelmiszerboltok, zöldséges, óvoda, gimnázium a szomszédságban! A közösségi közlekedés kiváló, buszjáratok, HÉV a belváros felé. Parkolás az utcán ingyenesen és kényelmesen megoldott. Ezt a kedves kis lakást mindenképpen érdemes megnézni, amennyiben megfizethető árú és nagyon alacsony rezsiköltségű kis lakást szeretne! Csere is szóba jöhet a budai oldalon, illetve annak vonzáskörzetében elhelyezkedő bármilyen jellegű ingatlan (telek, lakás, nyaraló, üzlethelyiség) esetében! Ingatlanközvetítő igénybevételét kizárólag eseti megbízás keretében tudom elfogadni, ha konkrét vevőjelöltje van a lakótelep iránt komolyan érdeklődő személyében ês a jutalék nagysága nem lehetetleníti el az eladást! Komolyan vehető, készpénzes vevővel van lehetőség korrekt alkura!

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Erkély:
2 m²
Energetikai besorolás:
FF (2016-2023-as besorolás)
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
erkély
pince
bútorozatlan
alacsony közös költség
vízórás
kaputelefon
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 931 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 931 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY