Eladó lakás Budapest XVI. kerület, Mátyásföld 55 nm
Eladó lakás Budapest XVI. kerület, Mátyásföld 55 nm
Eladó lakás Budapest XVI. kerület, Mátyásföld 55 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8086645
Referenciaszám: 11-2584
Frissítve: 10 napja

Budapest XVI. kerület eladó társasházi lakás 2 szobás: 47,9 millió Ft

47,9 millió Ft
870 909 Ft/m²
55 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 139 018 Ft
Második évtől
189 719 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
SZUPER LAKÁS • SZUPER HELYEN • TÁROLÓVAL 16. kerület • MÁTYÁSFÖLD • JÓ INFRASTRUKTÚRA Nagyon jó állapotú, rendkívül jó beosztású, világos 55 nm-es lakás várja új tulajdonosát a 16. kerületi mátyásföldi ős fás, villanegyeddel szemben. A lakás egy nyolclakásos, 4 emeletes ház 1. emeletén található. A ház tiszta, rendezett. Tartozik hozzá egy zárható, kb. 6-8 nm-es tároló. Az előszobából egy nagy, étkezős, ablakos, világos konyha nyílik. A lakás beosztása nagyon jó, a szobák külön nyílnak, szőnyegpadlóval fedettek, a többi helyiség jó minőségű járólappal burkolt. A nappaliból nyíló eredeti, hosszúkás erkély egy részét beépítették, és a kisebbik szoba előtt egy kellemes hangulatú, négyzet alakú erkélyt alakítottak ki. Az oldalfalai részben kővel burkoltak. Az ingatlanban 2009-ben felújítást végeztek, a nyílászárókat kicserélték kétrétegű, hőszigetelt, redőnyös faablakokra és faajtókra, a konyhában pedig műanyag redőnyös ablakra. Új több ponton záródó, biztonsági bejárati ajtót szereltek be. Az ingatlan: -     2 szoba -     étkezős, ablakos konyha -     fürdőszoba káddal - külön vécé -     előszoba -     erkély (4,5 nm) A tájolása keleti. A meleg víz és a fűtés házközponti egyedi mérővel. A felújítás alkalmával a lakásba új radiátorokat szereltek. Fenntartása rendkívül gazdaságos. A havi rezsi 30 000 Ft körül alakul. A ház előtt rendezett, gondozott kert található. A parkolás megfelelő számú parkolóhellyel megoldott és ingyenes. A környék ellátottsága nagyon jó, mivel a ház központi részen helyezkedik el. Szakorvosi rendelő, óvoda, játszótér, bölcsőde, iskola, gyógyszertár, élelmiszerbolt (CBA), Rossmann, dohánybolt stb. Közlekedése is kiváló. HÉV és buszok állnak rendelkezésre. Az Örs vezér tere 15 perc alatt elérhető. Az ingatlan tehermentes, hitelezhető, azonnal költözhető. Ha szeretné megtekinteni, hívjon bármikor, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
összkomfortos
amerikai konyha
erkély
pince
bútorozatlan
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czakó Gabriella Balla Ingatlan - XVI. kerület, Kistarcsa, Csömör, Kerepes, Mogyoród, Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 70 366 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czakó Gabriella Balla Ingatlan - XVI. kerület, Kistarcsa, Csömör, Kerepes, Mogyoród, Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 70 366 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY