Eladó lakás Budapest XV. kerület 69 nm
Eladó lakás Budapest XV. kerület 69 nm
Eladó lakás Budapest XV. kerület 69 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7990903
Referenciaszám: 25-5219
Frissítve: 18 napja

Budapest XV. kerület eladó társasházi lakás 1+3 fél szobás: 46,5 millió Ft

46,5 millió Ft
673 913 Ft/m²
69 m²
Alapterület
1+3 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 134 955 Ft
Második évtől
184 174 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
CSOK PLUSZ IGÉNYBE VEHETŐ! TISZTA TULAJDONI LAP! 1/1 TULAJDON! XV. kerület, Rákospalota-kertváros egy bájos zugában található ez a GYERMEKES CSALÁDOKNAK IDEÁLIS OTTHON, melyet most kínálunk eladásra. Ez a 69 négyzetméteres panel lakás a 4. emeleten helyezkedik el, lift ugyan nincs, de a gyönyörű környezet és a lakás számos előnye kárpótol minden lépcsőfokért. Az ingatlan jó állapotban van. 1 plusz 3 szoba áll rendelkezésre, így bőséges helyet biztosítva minden családtagnak, és a szükséges otthoni tevékenységeknek. NAPFÉNYBEN úszó otthon, melyet hő- és hangszigetelt műanyag ablakok SZÚNYOGHÁLÓVAL és REDŐNYÖKKEL tesznek még komfortosabbá és nyugodtabbá. Házközponti fűtés gondoskodik a kellemes hőmérsékletről, így télen sem kell fázni, nyáron pedig a KLÍMA teszi élhetővé a teret. A lakóközösség kiemelkedően jó, egymásra figyelő és összetartó kis közösség. Az erkélyes lakás parkos környezetben fekszik, közelben több játszótér is van, ahol a gyerekek BIZTONSÁGOSAN játszhatnak. A lakáshoz tartozik egy 3nm-es SAJÁT TÁROLÓ is, így nem kell a babakocsit, kis biciklit az emeletre cipelni. A kiváló infrastruktúrának köszönhetően a buszmegállók mindössze 300 méteren belül vannak, így könnyen elérhetőek a város legfontosabb pontjai. M3-as autópálya 5 perc. Parkolás a ház körül INGYENES. A lokáció verhetetlen: kisebb és nagyobb üzletek mindössze 5-10 percen belül elérhetőek, így minden szükséges kényelmi szolgáltatás könnyen biztosított. Az óvoda, iskola és középiskola közelben található, így a gyerekek könnyen és biztonságosan juthatnak iskolába és vissza. HÍVJANAK MÉG MA, hogy megtekinthessek ezt a kivételes otthont!

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1982
Energetikai besorolás:
E
Napelem:
Nincs
összkomfortos
amerikai konyha
erkély
bútorozatlan
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Tünde Balla Ingatlan - X és XVII. kerület, Maglód, Gyömrő, Pécel, Isaszeg, Ecser Az iroda összes hirdetése
+36 70 374 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Tünde Balla Ingatlan - X és XVII. kerület, Maglód, Gyömrő, Pécel, Isaszeg, Ecser Az iroda összes hirdetése
+36 70 374 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY