Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Újlipótváros 63 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Újlipótváros 63 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Újlipótváros 63 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7678518
Referenciaszám: H460431
Feltöltve: 1 éve

Budapest XIII. kerület eladó társasházi lakás 2 szobás: 68 millió Ft

68 millió Ft
1 079 365 Ft/m²
63 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
6. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 197 353 Ft
Második évtől
269 329 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Világos, tágas, polgári lakás Újlipótvárosban! Eladó ez a tágas, világos, pozitív kisugárzású otthonos lakás. A környéken minden élethelyzetet kielégítő feltétel könnyen elérhető. Sétatávolságon belül van, legyen szó orvosi ellátásról, oktatásról, óvodáról vagy hivatalos okmányok intézéséről. A bevásárlást tekintve több bolt, szupermarket, drogéria, valamint egy piac és egy pláza is a pénzüket várja. A sport szerelmeseinek számos lehetőséget (konditermet, bekerített, illetve fedett különböző sport pályákat, uszodákat, valamint rengeteg sétálásra és kerékpározásra alkalmas helyet) találnak. A kikapcsolódás és a környezet szerelmeseinek remek lehetőséget nyújt a Duna-part és a Margit-sziget közelsége. Akik esetleg más kikapcsolódásra vágynak, azokat pedig wellness egységek és gasztronómiai helyek bősége várja. A 63m²-es lakás az épület legfelső emeletén található, amely így egész nap világos, csendes és friss levegővel telt. A lakás a belső parkolóra néz, ahol Önnek is lehetősége van parkolóhelyet bérelni (de fentről csak távollátók látnak el az autókig). A társasház nemrég tetőcserén esett át, valamint az összes közös területi falat és korlátot lefestették, amelyet azóta is nagyon tisztán tartanak. A lakás elosztása különlegesen praktikussá és tágassá teszi a teret. A kedvező közös költség és rezsi pedig vonzóvá az életfeltételeket. Az ingatlan egy előtérből, konyhából, kamrából, fürdőszobából, nappaliból és hálószobából állnak. A konyhához tartozik egy kamra is ahová praktikusan lehet élelmiszert raktározni vagy akár háztartáshoz szükséges takarító eszközöket eldugni. Ezen kívül van egy tároló is, ahová további tárgyakat kényelmesen lehet pakolni. A társasházban két lift gyorsítja meg az ott lakók közlekedését, akik barátságos és közvetlen emberek. A társasház szabályai nem tiltják az Airbnb vállalkozás lehetőségeit. Összességében egy olyan ingatlanról beszélünk, ami kivételes adottságait tekintve ritkaságnak számít a környéken. Ezért fiataloknak, családoknak és vállalkozóknak is remek lehetőség lehet. Ha felkeltette hirdetésem a figyelmét ,hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Szintek száma:
6
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Elek Anikó Otthon Centrum - II. kerület- Ürömi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Elek Anikó Otthon Centrum - II. kerület- Ürömi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY