Eladó lakás Budapest XII. kerület, Alkotás utca 78 nm
Eladó lakás Budapest XII. kerület, Alkotás utca 78 nm
Eladó lakás Budapest XII. kerület, Alkotás utca 78 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7650617
Referenciaszám: 97-142
Feltöltve: 16 napja

Budapest XII. kerület eladó társasházi lakás 2+1 fél szobás: 78 millió Ft

78 millió Ft
1 000 000 Ft/m²
78 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 226 376 Ft
Második évtől
308 937 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagyon jó elosztású, kiváló közlekedéssel rendelkező, felújítandó polgári lakás a XII. kerület központi részén a MOM park szomszédságában eladó. A liftes 5 emeletes ház 4. emeltén található, délnyugati tájolású, 78 nm-es, 2.5 szobás, napfényes lakáshoz külön tároló is van. A lakásban 2 szoba külön- és egybenyíló, a kis szoba külön nyíló. A konyha méretének köszönhetően étkezőként is funkcionál. Minden helyiség külön nyílik az előszobából. A nyílászárók műanyagok, a szobák parkettázottak, a fürdő és a toalett külön helyiségben található. A lakás 10 évvel ezelőtti felújításakor a teljes vezeték csere megtörtént. A fűtés cirkival biztosított. Az infrastruktúra kiváló: boltok, iskolák, óvodák, Országos Onkológiai Intézet elérhető, valamint a közelben ideális kertvárosi parkos környezet biztosítja a komfortérzetünket.
A közlekedés kifogástalan: gyakran közlekedő vonat- és buszjáratok, villamosok, M2-es metró biztosítja a budapesti, valamint a távolabbi városok elérhetőségét.

Very well-distributed, well-connected apartment in need of renovation in the XII. for sale in the central part of the district, next to the MOM park. Located on the 4th floor of a 5-story building with an elevator, the southwest-facing, 78 sqm, 2.5-room, sunny apartment also has a separate storage room. In the apartment, 2 rooms open into one, the small room opens separately. Thanks to the size of the kitchen, it also functions as a dining room. Each room opens separately from the hall. The doors and windows are made of plastic, the rooms have parquet floors, the bathroom and the toilet are located in a separate room. When the apartment was renovated 10 years ago, the entire wiring was replaced. The heating is provided with a cirque. The infrastructure is excellent: shops, schools, kindergartens, the National Oncology Institute are available, and the ideal garden city park environment nearby ensures our comfort. Transportation is impeccable: frequent train and bus routes, trams, and the M2 subway ensure the accessibility of Budapest and cities further afield.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
komfortos
amerikai konyha
bútorozatlan
bútorozott
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Farkas Éva Balla Ingatlan - Pomáz és környéke Az iroda összes hirdetése
+36 20 805 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Farkas Éva Balla Ingatlan - Pomáz és környéke Az iroda összes hirdetése
+36 20 805 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY