Eladó lakás Budapest XI. kerület, Sasad csendes utcája 121 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Sasad csendes utcája 121 nm
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Sasad csendes utcája 121 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7974952
Referenciaszám: 12-4079
Frissítve: 20 napja

Budapest XI. kerület eladó társasházi lakás 5 szobás: 199 millió Ft

199 millió Ft
1 644 628 Ft/m²
121 m²
Alapterület
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 577 549 Ft
Második évtől
788 184 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
MEGVÉTELRE KÍNÁLOK SASADON EGY TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT, 121 M2-ES, 5 SZOBÁS, DUPLA ERKÉLYES, NAPFÉNYES, CSENDES, JÓ ELOSZTÁSÚ LAKÁST, KOCSIBEÁLLÓVAL, TÁROLÓVAL! Rendkívül frekventált, de mégis zöldes, csendes környéken található, egy 2 emeletes, 3 lakásos, 1978-ban épült tégla építésű társasház 1. emeletén. Keleti, déli és nyugati fekvésének köszönhetően mondhatni egész nap szép napfényes, világos. Négy irányba néz. Az ingatlan egy teljeskörű felújításon esik át jelenleg, az összes villany, víz, csatorna vezetékeket kicserélték, hőszivattyús fűtésrendszert (Polar 12 kW) építettek ki padlófűtéssel. 15 kw-os napelem rendszer kerül fel Huawei Inverterrel + H-Tarifa. (Napelem Panelek JINKO 420w) Műanyag nyílászáró található mindenhol. Az aljzat beton Estrich betonnal lett kiöntve, laminált padló, illetve burkolatok még választhatóak (8 mm vastagságban). A fürdőszobai burkolatok már megvannak, erről a helyiségről látványterv készült. Falakat többszörösen gletteltek és csiszolták. Nappalija 30,8 m2, legnagyobb szobája 21 m2, van egy 16 és egy 14 m2-es szobája, valamint a legkisebb 8,7 m2. Dupla erkélye van az utca és a kert irányába, ezek 16 és 9 m2-esek. A korlát és az üvegezés még vár magára. Tartozik a lakáshoz egy közös kis tároló helyiség, illetve + 6 millió forint a kocsibeálló. A kert osztatlan közös tulajdon. Jelenleg zajlik a társasház homlokzati szigetelése (12 cm). Per és tehermentes az ingatlan, egy tulajdonosa van és megállapodás szerint birtokba vehető! Az ingatlan befejezése nem vesz igénybe több időt 1-2 hónapnál. Szuper elhelyezkedésének köszönhetően kiváló a tömegközlekedés a környéken, sétálva elérhető számos busz és néhány megállóra a 4-es metró. A közelben megtalálható az Eleven Center, Lidl, Aldi, piac, iskola, óvoda, park, játszótér, élelmiszerboltok, edzőterem, bank, étterem, üzletek, posta, gyógyszertár, stb. minden amire szüksége van! Felkeltettem az érdeklődését és egy jó elosztású, mondhatni új építésű, értékálló lakást szeretne vásárolni, frekventált, de mégis zöldes, csendes környéken?! Hívjon bizalommal, akár hétvégén is! IRÁNYÁRA 199 + 6 MILLIÓ FORINT!

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1978
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
komfort nélküli
kocsibeálló
amerikai konyha
erkély
bútorozatlan
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Oszter Károly Balla Ingatlan - XI. kerületi iroda, Buda és vonzáskörzete Az iroda összes hirdetése
+36 70 902 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Oszter Károly Balla Ingatlan - XI. kerületi iroda, Buda és vonzáskörzete Az iroda összes hirdetése
+36 70 902 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY