Eladó lakás Budapest VII. kerület 40 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület 40 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület 40 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7988080
Referenciaszám: 76-5634
Frissítve: 17 napja

Budapest VII. kerület eladó társasházi lakás 1 szobás: 53,9 millió Ft

53,9 millió Ft
1 347 500 Ft/m²
40 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 156 432 Ft
Második évtől
213 483 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapest VII.kerület Wesselényi utcában teljeskörűen felújított, prémium minőségben berendezett, Airbnb-ztethető garzonlakás eladó. A 40 nm-es, földszinti, világos, nagy ablakos, galériázott lakás 5 éve teljeskörű felújításon esett át. Cserélve lett a -víz és csatornahálózat -elektromos hálózat, H tarifás mérőóra beszerelés -hőszigetelt beton aljzat, magas minőéegű laminált padló,padlófűtés a fürdőszobában -dupla gipszkarton előtétfal,hang és hőszigetelő kőzetgyapot az előtétfal mögött -melegvíz 100literes Ariston bojlerből biztosított -fűtés 2 db 2,5 kWh teljesítményű Gree klíma által A lakásban a galéria belmagassága 160cm, amely kényelmesen közlekedhető. A nappaliban beépített bioetanolos kandalló, ledes hangulatvilágítás ,a konyhában 5 méteres konyhapult,beépített mikrohullámú sütő, szagelszívó,sütő,főzőlap a lakás tartozéka. Helységlista: 1.előszoba: 5 nm 2. fürdőszoba: 6nm 3. konyha: 10nm 4. nappali 19 nm 5. előtér: 4nm 6. galéria: 6nm A lakás csendes egyirányú utcában a körúthoz közel, a bulinegyedtől kellő távolságra, kiváló lokációval rendelkezik. Gyalogosan megközelíthető 500m-es körzetben több tömegközlekedési csomópont is. (Blaha Lujza tér, Keleti Pályaudvar) valamivel távolabb de gyalogszerrel a Nyugati Pályaudvar és a Városliget is. A környező utcában minden megtalálható, bölcsőde, óvoda, iskola, 100 méteres körzetben ABC, zöldséges, dohánybolt, pékség, 0-24-es bolt, bankautomata stb. Az utcán térfigyelő kamerarendszer működik, biztonságos a parkolás, illetve igény esetén pár utcán belül parkolóház is található, melyben akad bérelhető parkolóhely. A házban lakók átlag életkora folyamatosan fiatalodik, melytől új lendületet kap a ház és az új közös képviselővel karöltve közösen igyekeznek a házat fejleszteni. Közgyűlésen megszavazásra került az Airbnb, illetve a rövidtávú lakáskiadás engedélyezése 6 hónapos próbaidővel / lakás. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal a hét bármely napján.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Elektromos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
komfort nélküli
amerikai konyha
bútorozatlan
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sarkady Bea Balla Ingatlan - Dunakeszi és környéke Az iroda összes hirdetése
+36 70 443 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sarkady Bea Balla Ingatlan - Dunakeszi és környéke Az iroda összes hirdetése
+36 70 443 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY