Eladó lakás Budapest VII. kerület 30 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület 30 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület 30 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7985948
Referenciaszám: 11-2527
Frissítve: 15 napja

Budapest VII. kerület eladó társasházi lakás 1 szobás: 36,8 millió Ft

36,8 millió Ft
1 226 667 Ft/m²
30 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 106 803 Ft
Második évtől
145 755 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
TEGYEN AJÁNLATOT! Szuper jó kis garzon galériával! A Keleti pályaudvar, a Dózsa György út és a Garay utca vonzásában található ingatlan, tökéletes elhelyezkedésben, minden a közelben. A lakás egy kicsi előtérből nyílik hasonló elrendezésű másik 2 lakással egyetemben, melyek között használati megosztás szabályozza a tulajdonviszonyokat. Ez jogilag teljesen elfogadott, hitelezhető. - A legnagyobb, 53 m2-es elkelt- A lakások külön víz és villanyóra mérővel lesznek felszerelve, a közös ktg a lakásokra: 3500.- ,3700.-, 4000.- Ft/hó, mérettől függően. A felújítás természetesen érinti a teljes víz-, villany hálózatot, hideg-, meleg burkolatok, festés, új szaniterek, új beépített konyhabútor, mosdók, csaptelepek , szerelvényezések, tehát mind esztétikai, mind műszaki tekintetben teljes körűen felújítva kerülnek átadásra. A fürdőszobákban kis szellőző ablakok lesznek, amelyek "lihthofra" nyílnak, mindegyik fürdőszobában épített zuhany lesz. -"A" LAKÁS : 36,8 MFt 20 nm az alapterülete + 1,5 nm a közös előtér ( lépcsőház) 1/3- a, + a hálóként funkcionáló( a galérián a belmagasság kb. 1,65 méter ) hálószobai rész : 8,5 nm, így az össz hasznos alapterület /térérzet : 30 nm. -"B" LAKÁS : 36,8 MFt 23 nm az alapterülete + 1,5 nm a közös előtér ( lépcsőház) 1/3- a, + a hálóként funkcionáló( a galérián a belmagasság kb. 1,65 méter ) hálószobai rész : 8,5 nm, így az össz hasznos alapterület /térérzet : 33 nm. -"C" LAKÁS : 38,8 MFt 27 nm az alapterülete + 1,5 nm a közös előtér ( lépcsőház) 1/3- a, + a hálóként funkcionáló( a galérián a belmagasság kb. 1,65 méter ) hálószobai rész : 13,5 nm, így az össz hasznos alapterület /térérzet : 42 nm. A lakásokban új vasszerkezetes (zárt szelvény) galéria lesz edzett, biztonsági üvegből készült üvegkorláttal, az alsó részen kerül kialakításra az amerikai konyhás nappali, a konyhai rész beépített, gépesített ( sütő, főzőlap, elszívó ) konyhabútorral. A galérián lesz egy 160 x 200-as ágy, az alsó szinten pedig egy 2 személyes ülőgarnitúra kis dohányzóasztallal. A komplett hálószobai és nappali bútorzata nincs az árban, de " felár" esetén megbeszélés tárgyát képezi. A nyílászárók új műanyagra lesznek cserélve, a szobai részekben új laminált parketta, a fürdőszobában épített zuhany, minőségi, esztétikus burkolatok, szaniterek, szerelvények, Wallis típusú villanybojler, mindkét lakásban 1-1 db. 2000 WATTOS üveglapos, esztétikus, fekete, szabályozható fűtőpanel. A felújítás várható befejezése : 2024.04.15-04.30.között. A képgalériában lévő fotók egy már eladott lakásról készültek, csak illusztrációk! Kérdése van, szeretné megnézni? Hívjon bármikor!

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Elektromos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
komfortos
amerikai konyha
bútorozatlan
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Borbásné Mária Balla Ingatlan - XVI. kerület, Kistarcsa, Csömör, Kerepes, Mogyoród, Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 70 932 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Borbásné Mária Balla Ingatlan - XVI. kerület, Kistarcsa, Csömör, Kerepes, Mogyoród, Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 70 932 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY