Eladó lakás Budapest IV. kerület, Árpád út 68 nm
Eladó lakás Budapest IV. kerület, Árpád út 68 nm
Eladó lakás Budapest IV. kerület, Árpád út 68 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7978800
Referenciaszám: 76-5626
Frissítve: 20 napja

Budapest IV. kerület eladó társasházi lakás 3 szobás: 82,49 millió Ft

82,49 millió Ft
1 213 088 Ft/m²
68 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 239 407 Ft
Második évtől
326 720 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
CSÖKKENT AZ INGATLAN ÁRA! Teremgarázs és tároló is! Budapest központjában, Újpesten, kellemes környezetben, világos napfényes új építésű tégla lakás kerthasználattal, játszótérrel eladó! Az új építésű társasházba lépve már látszik a lakók igényessége. Tiszta lépcsőház , kulturált lakók, rendezett belső udvar fogadja az itt belépőket. A belső udvaron játszótér a kicsiknek. A társasház 1. emeletén található a 68 nm-es, lakás! Amerikai konyhás tágas nappalival, hálószobával, fürdőszobával, előszobával és külön fedett fűtött terem garázzsal és külön álló 4 nm-es tárolóval rendelkezik. A lakás jelenleg 2 szobás, de a tulajdonos igény szerint visszaállítja az eredeti állapotot. Minden beépített ablak 3 rétegű, kiváló hő- és hangszigeteléssel, illetve elektromos redőnyökkel ellátva. Mobil klíma a nappaliban és a szobákban! 2016.januárjában a lakás teljes felújításon esett át szinte új köntöst kapott! - olasz burkolatok - konyhabútor gépekkel - festés és mosható tapéta - energiatakarékos LED világítás 2022- ben a fürdőszoba és a külön WC is új burkolatot és szanitereket kapott Közös költség: 22 550.-ft A közös költség tartalmazza a teremgarázs,szemétszállítás, csatorna,, meleg víz használatát és a fűtést, takarítás költségét(heti 2X), Az ingatlanhoz a teremgarázs és a tároló is eladó ( NEM OPCIONÁLIS) A tulajdonos a lakás teljes bútorzatát, gépekkel, természetesen megbeszélés szerint az ingatlanba hagyja.. Ha felkeltettem az érdeklődését hívjon és tekintse meg ezt a nagyon elegáns és minden igényt kielégítő,piacképes ingatlant.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2008
Energetikai besorolás:
A
Napelem:
Nincs
komfortos
garázs
kertkapcsolatos
amerikai konyha
bútorozatlan
bútorozott
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gyűrű Zsuzsa Balla Ingatlan - Dunakeszi és környéke Az iroda összes hirdetése
+36 70 525 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gyűrű Zsuzsa Balla Ingatlan - Dunakeszi és környéke Az iroda összes hirdetése
+36 70 525 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY